MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Ultimele razboaie de pe aceasta planeta






       Salutari, prieteni dragi, eu sunt Adama.

Sunt atat de recunoscator ca sunt din nou impreuna cu voi. In aceasta seara, vreau sa daruiesc inimilor voastre o “raza de speranta”. Doresc sa va ofer o perspectiva mai larga asupra conflictelor care pot aparea, sau care se desfasoara acum pe planeta. Multi dintre cei din Telos sunt alaturi de mine in timp ce va vorbesc, pentru a va invalui intr-o patura minunata de iubire, pace si protectie.

Multi oameni de la suprafata simt frica si mahnire, atunci cand se gandesc ca aceste evenimente au potentialul de a crea nedreptati si violente impotriva omenirii. Va intrebati de ce aceste conflicte nu au putut fi oprite in urma ofrandelor mari de iubire, a rugaciunilor, meditatiilor si marsurilor de pace la care au participat milioane de oameni pe aceasta planeta.

Va intrebati de ce eforturile atat de multor suflete curajoase, care au oferit tot ce au in incercarea de a asigura pacea pe Pamant si pentru copiii Lui dragi, nu au fost suficiente.

Asta nu s-a intamplat din cauza faptului ca voi, in plan colectiv, nu ati facut suficient. Credeti-ma!

Ati facut tot ce ati putut si Creatorul vostru v-a auzit rugaciunile. El v-a auzit strigatele dupa ajutor si a vazut intentiile voastre de a trai pe o planeta pasnica. Niciodata in intreaga istorie a Pamantului nu s-au unit oamenii atat de mult pentru a cere Pace pe Pamant. Cerurile v-au urmarit cu respect si v-au laudat eforturile, ajutandu-va cu energia lor. Cu iubirea si solidaritatea pe care ati dovedit-o, ati atras atentia a miliarde de frati din spatiu, din multe universuri si galaxii, care au venit aici sa va urmareasca. Formand un grup urias, ei se unesc cu voi “energetic”, in efortul vostru de a crea pace pe aceasta planeta.

In Telos am organizat rugaciuni colective, toata ziua si toata noaptea, alaturi de voi toti. Ne-am pregatit sa sprijinim trecerea voastra, in singuranta, catre urmatoarea etapa a procesului vostru de evolutie – lucru ce va usura, in mare parte, durerea, greutatile si grijile voastre.

Trebuie sa intelegeti ca exista un mic grup de oameni pe planeta care considera ca “sunt stapanii planetei”. De asemenea, ei cred, in aroganta lor, ca ei pot face tot ce doresc, indiferent de pret si de cata durere si suferinta este indusa omenirii si Pamantului. Pentru a-si mentine statutul de stapani si manipulatori, ei trebuie sa va tina pe toti intr-o situatie de aservire – prin orice mijloc si oricat de mult le veti permite. De asemenea, ei vor sa se bucure in continuare de detinerea a 90% din bogatia acestei planete, in timp ce restul omenirii trebuie sa fie multumita cu putinul ramas, de 10%.


Cei aflati la conducere, dragii mei, au un plan personal.
Ei isi doresc aceste conflicte, mai mult decat orice altceva.

Calea spre putere este ciudata. Cei care au drept scop detinerea controlului asupra celorlalti, sau glorificarea pozitiei lor in cadrul ierarhiei, sau lacomia si utilizarea incorecta a resurselor nu aud chemarea Divinitatii ce ii calauzeste spre a servi unui bine superior. Actiunile lor nu isi au originea in inima unitatii, ci in frica si separare.

Adama


Ultimele razboaie de pe aceasta planeta - Capitolul 1 - Telos II -
Adama prin Aurelia Louise Jones

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.