MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Marele Maestru al Epocii Varsatorului





Marele Maestru St. Germain este cel care a mentinut flacara libertatii pentru planeta, timp de peste saptezeci de mii de ani. El este un maestru extraordinar si e foarte iubit.

Asa cum maestrul Iisus a fost marele maestru al epocii Pestilor, St. Germain intra acum pe scena pentru urmatorii doua mii de ani, pentru a fi marele maestru al Epocii Varsatorului. El este pe deplin sprijinit de Iisus/Sananda si de familia noastra lemuriana din Telos, precum si de ierarhia spirituala a acestei planete, a galaxiei si a Universului. Unii maestri detin o anume pozitie pentru o vreme si apoi avanseaza la o alta functie, lasand vechea pozitie altcuiva, care a dobandit acel nivel de autorealizare si e dispus sa fie pregatit pentru un nou nivel de serviciu planetar.

Grupul – El a mai fost intrupat si in marele vrajitor Merlin din Camelot?

Aurelia – O da, a fost Merlin pe vremea Camelotului, in Anglia. Merlin a fost un magician extraordinar, nu in sensul mediocru, ci in sensul unui maestru alchimist de seama. Din nefericire, Merlin a fost prezentat de catre cei necunoscatori, in multe filme si lucrari scrise, ca un soi de vrajitor cu o reputatie dubioasa. Nu acesta este adevarul despre cine era Merlin. Personajul a fost unul dintre mai marii alchimisti ai tuturor timpurilor, iar St. Germain este unul dintre cei mai mari maestri care au slujit aceasta planeta, aproape de la inceputurile ei.

Toti ceilalti maestri il respecta in mod deosebit pentru munca pe care a desfasurat-o cu Flacara Violeta, in slujba acestei planete. Flacara Violeta este una dintre cele mai importante flacari in vederea mantuirii, a transmutarii si libertatii. Ea este ca un foc de iubire care purifica. St. Germain a spus odata ca, daca am vorbi despre Flacara Violeta timp de o luna intreaga, douazeci si patru de ore din douazeci si patru, sapte zile pe saptamana, el nu ar putea discuta despre toate beneficiile pe care le aduce aceasta flacara. Sa ascultam ce are Adama de relatat. El este aici si asteapta sa fie invitat sa vorbeasca.

Adama – Buna seara dragii mei prieteni, va vorbeste Adama din Telos. In aceasta seara, ca de obicei, am langa mine echipa mea obisnuita de doisprezece maestri. De asemenea, ne bucuram deosebit de mult de prezenta lui St. Germain, ca participant. Desi vorbesc prin Aurelia, energia lui St. Germain s-a unit cu a mea. Este, intr-adevar, o onoare pentru noi, deoarece Maestru St. Germain este atat de profund iubit in planurile interioare si atat de mult respectat de oricine din intregul cosmos. El petrece mult timp cu noi in Telos, deoarece toti actionam impreuna, pentru a aduce energiile inaltarii in folosul planetei si al omenirii.

Ce as dori in seara aceasta este sa va ofer cateva explicatii referitoare la cea de-a Saptea Raza. Daca aveti intrebari, puteti sa ma intrerupeti, pentru a putea astfel crea un dialog.

Flacara Violeta este o combinatie intre Raza Albastra si cea Roz. Nu este o raza de sine statatoare, ci o combinatie intre albastru pentru putere si roz pentru iubire, unind energiile masculinului Divin cu femininul Divin, intr-o actiune uimitoare de alchimie spirituala. Principalul rol al Flacarii Violete este transmutarea – un termen alchimic, ce inseamna crearea unei schimbari pozitive. De exemplu, prin invocarea si lucrul cu Flacara Violeta, puteti transmuta o mare parte din karma, sau din energia necorespunzatoare din aceasta viata sau din cele trecute. Odata ce energia este transmutata, nu mai trebuie sa va ocupati de ea in aceasta viata, pentru ca aceste energii au fost, pur si simplu, sterse si iertate, fiind transmutate in iubire si bucurie, pe masura ce ati invocat, cu dragoste si cu intentie, atributele focului violet. Pe masura ce lucrati cu aceasta energie, impreuna cu iubirea si focul din inima voastra, energia Razei Violeta imprastie si dizolva energiile neechilibrate, atat din campul vostru energetic, cat si cele din constient, subconstient si inconstient. Aceasta va poate vindeca multe tulburari din propriile vieti.

Flacara Violeta poate dizolva karma, dupa ce veti capata o intelegere completa asupra experientelor traite si a tiparelor energetice create. Cu energiile sale puteti realiza si o frumusete speciala, deoarece este compusa din energiile puterii si ale iubirii. Flacara iertarii si a compasiunii este inclusa in activitatea Razei Violete, lucru foarte relevant in ceea ce priveste crearea armoniei si a manifestarii in viata voastra.

Mai exista si alte atribute ale Flacarii Violete, cum ar fi flacara confortului, cea a diplomatiei si a ceremoniilor. Toate acestea sunt actiuni ce tin de activitatea celei de-a Saptea Raze.

Ori de cate ori creati ceva caracterizat de confort – indiferent de forma sub care se prezinta – va angajati intr-o activitate a celei de-a Saptea Raze. Flacara Violeta mai este numita si Flacara Iubirii si a Libertatii. Despre ce fel de libertate vorbim? Despre libertatea spirituala. Atunci cand dobanditi libertate spirituala, deveniti nelimitati si toate  atributele Divinitatii va stau la dispozitie. Aceasta este un gen de libertate dupa care toti tanjiti, nu doar pentru eliberarea de un singur lucru, ci pentru libertatea absoluta. 

Flacara Violeta este un instrument vital pentru progresul si evolutia voastra spirituala.


   Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.