MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Triunghiul energiei Mama - II -

     


         Adama, Celestia si Inaltul Consiliu al Telosului

·       Care este legatura dintre Franta, Quebec si Brazilia?


Cu mult timp inainte de existenta orasului subteran Telos, exista un triunghi de energie Mama, care este acum identificat la suprafata sub forma triunghiului Franta, Quebec si Brazilia. Aproape fiecare zona a planetei face parte dintr-un triunghi(sau trinitate), format cu alte doua zone de pe planeta. Aceste retele fac parte din Planul Secret pe care-l folosim in interiorul Pamantului, pentru a sustine echilibrarea si armonizarea vibratiilor de la suprafata. Fiecare dintre aceste tari, desi noi nu le numim astfel in interiorul Pamantului, poarta o vibratie, o culoare, un sunet armonic si un cod planetar diferit. Impreuna, toate trei creeaza o noua culoare si vibratie, care reprezinta semnatura retelei in interiorul Pamantului, la suprafata si in planurile eterice care inconjoara planeta. Este important ca semnatura sa fie recunoscuta, deoarece ea are rolul de a coordona energiile respectivei retele. De asemenea, ea ajuta la armonizarea acestei retele, cu energiile celorlalte retele de pe planeta. Acest circuit in retea constituie interfata cu sistemul de meridiane organice ale planetei insasi. Pe masura ce traversam aceste circuite in reteaua din interiorul planetei, noi putem lua pulsul Pamantului, - respectiv, vibratiile care sunt purtate in acel moment, la suprafata.

Aceste retele ne mai sunt de ajutor si in importanta munca de monitorizare a efectelor inregistrate in diferite regiuni din Interiorul Pamantului. Ele ne permit sa abatem multe situatii catastrofale potentiale, provocate de mana omului sau de elemente – si care ar avea loc la suprafata, daca nu s-ar genera energii corespunzatoare de echilibrare in interiorul Pamantului.

In ceea ce priveste energiile acestor trei “tari”, luate in mod individual, la suprafata le-ati putea recunoaste vibratiile, dupa cum urmeaza.


       Quebec

Si Quebec reprezinta o legatura profunda cu aceasta vibratie. Culorile emanate de Quebec sunt o combinatie de piersica, cu miez de verde smarald in centru. Inima Quebecului se afla in regiunea Montrealului si, in prezent, se fac multe demersuri pentru a pregati Montrealul pentru crearea unui centru in care sa se propage invataturile lemuriene si sa se aplice metode de vindecare. Populatia vorbitoare de limba franceza din Quebec si-a pastrat limba, ca pe o legatura de inima cu vibratia de inima a Frantei. Quebec a fost initial conceput ca un avanpost pentru acea vibratie si ca varf al triunghiului care transmite energiile direct spre Polul Nord. Aceasta legatura cu polul face parte dintre acele caracteristici ale retelei care permit transmisia de energie din interiorul Pamantului in acest triunghi – si de acolo, spre alte parti ale retelei generale.

Desi religia acestei regiuni a devenit predominant catolica, ca si Franta, Quebecul – si in special Montrealul – au o legatura importanta si cu rasa evreiasca. Multi dintre cei care au fost persecutati secolul trecut in Germania, pentru mostenirea lor evreiasca, au ales sa se reincarneze acolo, pentru a putea mentine legatura lor cu vibratia inimii Lemuriei si de asemenea, pentru a scapa de trauma intruparii lor anterioare in Germania. Energiile vindecatoare ale regiunii Quebec sunt extraordinare si multe fiinte care, de-a lungul eonilor, au fost vindecatori si profesori ai acestor arte, se aduna acum pentru a incepe sa impartaseasca lumii aceste cunostinte.

Apropierea regiunii Quebec de Statele Unite este, de asemenea, foarte importanta. Fiecare dintre cele trei tari sau regiuni ce formeaza aceasta trinitate este legata direct cu o alta tara care pastreaza, din trecut, energii imense de distrugere, de violenta si separare de energiile Sursei Divine, la niveluri guvernamentale si administrative. Franta pastreaza legatura spre Germania, iar Brazilia cu Argentina. In fiecare dintre aceste cazuri, energiile inimii feminine ale Frantei, Quebecului (precum si a altor regiuni din Canada) si a Braziliei sunt prezente pentru a echilibra neincrederea coplesitoare in feminin, de care sunt caracterizate guvernele patriarhale ale Statelor Unite, Germaniei si Argentinei.

Multi dintre cei ce au dat dovada de o mare violenta in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial in Germania au scapat de pedeapsa din tarile lor, fugind in Statele Unite si Argentina.

Ei au dus la crearea unei vibratii de neincredere, violenta si haos. Aceasta neincredere a format o mare parte din vibratia antisemita, asa cum se spune in aceste tari. Energia antisemita si actele comise in numele antisemitismului sunt toate atacuri asupra Masculinului Divin, lansate de cei care se tem de Femininul Divin. De fapt, aceste trei tari, Germania, Argentina si Statele Unite formeaza propriul lor triunghi de energii, care a permis amplificarea dezechilibrului si lipsei de armonie din aceste tari. Reconectarea lor la energiile inimii Lemuriei se face prin reteaua Franta, Quebec si Brazilia, care a fost cel mai important instrument al nostru pentru a restabili un nivel mai mare de armonie in aceste regiuni.

Scaderea intensitatii energiilor negative indreptate impotriva rasei evreiesti in Statele Unite, Germania si Argentina sunt dovada nivelului inalt de echilibrare care are loc in acest moment pe planeta. Cei care au cel mai mare nivel de neincredere resimt si cea mai mare teama, pe masura ce lumina Divinitatii devine din ce in ce mai stralucitoare, cu fiecare zi ce trece. De fapt, multi care s-au intrupat in alte vieti ca evrei, chiar daca in prezent nu mai apartin aceleiasi rase, vor fi chemati pentru a servi ca detinatori ai acestei vibratii. Ea reprezinta adevarata scanteie de inspiratie care acum se va contopi cu energia feminina a acestei planete, pentru a se reuni cu energiile Pamantului, intr-un mod fara precedent de la crearea lui.

Adama prin Aurelia Louise Jones

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința

lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.