MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Corpul Fizic




Aurelia – Ne poti spune mai exact cum sunt afectate de consumul de droguri fiecare dintre cele patru corpuri ale noastre – emotional, fizic, mental si spiritual – precum si campul auric?


Efecte asupra corpului fizic


La nivel fizic, drogurile si orice substanta scad toate vibratiile corpului. Exista unele persoane care sunt foarte puternice din punct de vedere genetic si care nu par sa fie afectati din punct de vedere fizic. Pentru multi, creierul si corpul emotional sunt cele mai afectate. Totusi, trebuie sa fiti constienti de faptul ca persoana care consuma droguri pentru un timp foarte indelungat si nu-si indeplineste contractul vietii actuale, cel mai probabil ca isi va pierde privilegiul de a se bucura de un corp puternic si sanatos, in urmatoarea intrupare. Si stiti cu totii cat de dureros si chinuitor poate fi acest lucru!

Nu puteti niciodata sa abuzati – constient sau din neglijenta – de corpul vostru intr-o intrupare si sa beneficiati din nou de privilegiul unui corp sanatos si puternic in urmatoarea. Conform legii Divine, daca ti se da un corp puternic si sanatos si nu il folosesti corespunzator, karma revine in viata imediat urmatoare.

De aceea unii copii se nasc cu tot felul de probleme de sanatate si va intrebati de ce. Ce au facut ei pentru a merita acest lucru? Ei bine, la nivel uman, nu puteti judeca niciodata situatia, deoarece nu cunoasteti intreaga istorie.


Chiar daca studiati inregistrarile astrologice sau akasice, constiinta umana poate sa perceapa doar o mica parte din imaginea completa.


In general, oamenii prinsi in comportamente de dependenta tind sa nu-si hraneasca corpurile cu ceea ce au ele nevoie pentru a le mentine echilibrul si vitalitatea. Aceste tipuri de dezechilibre create in corp nu duc la motivarea celor dependenti, in vederea schimbarii obiceiurilor. E putin spus daca afirmam ca sunt prost hraniti. Actiunea de a nu hrani corespunzator si regulat corpul se numara printre sindromurile de ura de sine si de negare ale celor ce ajung dependenti. Asta inseamna ca ei nu se considera pe ei insisi fiinte Divine si nu apreciaza nici sansa pe care o au de a fi in viata.

Corpul trebuie sa primeasca de mai multe ori pe zi alimente naturale si hranitoare, care sa contina cat de multa forta vitala posibil. Dietele cu alimente de genul fast-food, care sunt complet lipsite de substante hranitoare, stau la baza regimului alimentar al marii majoritati de consumatori de droguri.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.