MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Raiul pe Pamant este, in esenta, o realitate a dimensiunii a cincea




Incepeti sa visati la viziunile voastre despre Raiul pe Pamant si la modul in care doriti ca acestea sa se manifeste.

Fiti specifici si nu ezitati sa includeti toate detaliile miraculoase. Voi toti sunteti Dumnezei co-creatori. Pamantul se indreapta acum spre o noua dimensiune. Acum se creeaza o noua lume pentru voi, daca o alegeti, dar ea nu este inca complet structurata sau definita. Ea asteapta propria voastra contributie creatoare. Fiecare va avea o perceptie usor diferita. Pe masura ce veti incepe sa visati astfel, energiile se vor uni si vor crea o noua si minunata realitate pe planeta noastra.

Este important ca voi sa nu lasati exclusiv aceasta sarcina pe seama Taramurilor Luminii si noua, celor din Telos. Noi am creat deja lumea noastra de paradis si locuim in ea. Acum aveti ocazia de a crea lumea visurilor voastre. Participarea voastra ca si co-creatori este de maxima importanta. Daca nu faceti asta, nu veti putea fi considerati ca va folositi pe deplin puterea si veti continua sa aveti parte de limitari in viata voastra.

In meditatiile si scrierile noastre, va cerem ca in fiecare zi sa va rezervati timp pentru a va defini perceptia despre Raiul pe Pamant. Lamuriti-va ce inseamna asta pentru voi si incepeti sa visati la acest lucru. Visati despre acest nou Pamant noaptea cand adormiti, precum si in timpul zilei. Imaginatia este scanteia creatoare care va alimenta manifestarea. Ea va conecteaza cu taramurile creatiei, o realitate fluida. Cu cat includeti mai multe detalii in visurile voastre, cu atat mai mult vor deveni ele realitate.

Fiti oricat de creatori doriti. Cu cat viziunea este mai reala, cu cat investiti mai mult din energiile voastre in vise si va uniti in inimile voastre cu acele energii, cu atat mai repede va incepe aceasta viziune a Raiului pe Pamant sa se manifeste. Cei mai multi dintre voi sunt prea comozi.

Unii dintre voi spera ca fratii vostri stelari si populatiile din interiorul Pamantului vor veni si vor crea toate minunile in locul vostru.

Daca am face asta? Ce ati invata? Fiti siguri ca nu se va intampla astfel. Noi venim sa va ajutam, pe voi si planeta, da – dar trebuie ca si voi sa realizati partea ce va corespunde. Este alegerea voastra daca vreti sa evoluati la o constiinta superioara si sa manifestati niveluri din ce in ce mai mari de perfectiune pentru voi insiva. Daca nu, noi nu avem alta alternativa decat aceea de a ramane in taramul invizibil.

Raiul pe Pamant este, in esenta, o realitate a dimensiunii a cincea. In cea de-a patra dimensiune, viata este mult mai usoara decat in cea de-a treia. Dimensiunea a patra este mult luminoasa si mai fluida, dar nu reprezinta, totusi, intreaga realitate a Raiului pe Pamant.

Va sugeram sa incepeti cu ceea ce vi se pare a fi realitatea celei de-a cincea dimensiuni, chiar daca nu sunteti foarte siguri in ce consta ea. Faceti tot ce puteti – si, curand, constiinta voastra se va deschide unei perceptii mai ample.

Aceasta visare constienta va duce la aparitia unei progresii de ganduri – evolutie care va va purta pasii, daca sunteti de acord, in aceasta noua dimensiune.

Cel mai important lucru este acela de a incepe acest proces. Mama Pamant a visat propriile ei vise. Acum ii cere omenirii sa viseze impreuna cu Ea, sa-si imagineze toate schimbarile pe care vi le-ati dorit.


MESAJE DE LA ADAMA _ PARTEA I – CAPITOLUL 1


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.