MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Reteaua creata de Constiinta Lemuriana este oglindita in fiecare dintre voi




·       Adama, ne-ai dezvaluit ca esti implicat in activitati de retea. Am dori sa stim in cadrul carei retele lucrezi si care este rolul tau in aceste activitati.


Va binecuvantez, profesori maestri – pentru ca voi sunteti cu adevarat maestri 
care s-au unit in acest mare experiment.


Este, intr-adevar, prima data pe aceasta planeta cand nivelul de constiinta se ridica in acest mod – prin integrarea concomitenta a corpurilor fizic, emotional, mental si spiritual.

Sunt implicat intr-o retea energetica din interiorul planetei, care functioneaza impreuna cu structura cristalina fizica de la suprafata planetei.

Aceasta retea are legatura cu insasi planeta. Energiile acestei retele pleaca din interior si formeaza o retea eterica in jurul planetei. Reteaua se ocupa cu ridicarea vibratiei energiei si cu transformarea planetara.

Aceasta activitate mai este, de asemenea, ajutata de diferite influente date de configuratiile astrologice. Aceasta retea este in legatura cu energia zodiei Pestilor si este folosita pentru a pastra energiile Christice. In trecut era folosita pentru a mentine energiile retelei planetare – iar acum aceasta retea a primit un impuls pentru a incepe sa treaca in energia Varsatorului.

Pe masura ce incepem sa ne intoarcem catre Marele Soare Central, prin ridicarea nivelului de constiinta, nu mai este necesar ca energiile sa fie mentinute aici.

Aceste energii capata, in prezent, o vibratie mai feminina, de tip Varsator. Asta nu inseamna ca masculinul se pierde. Inseamna, pur si simplu, ca ambele polaritati revin la echilibru.

Vibratia care provine din Lemuria – in special din Telos – este ea insasi un generator puternic de energie, datorita pozitiei sale in interiorul Muntelui Shasta, care este o personificare a Marelui Soare Central pe planeta Pamant. In interiorul acestui munte, toate energiile revarsate pe planeta, din miezul galactic si Calea Lactee, lovesc reteaua planetara – punctul principal si primar de intrare pentru aceasta planeta. De acolo, in cateva secunde, aceste energii ajung succesiv la toate celelalte puncte majore ale retelei, care sunt amplasate pe varfuri muntoase. Din aceste puncte, energiile sunt distribuite in restul retelei. Fiecare retea are diferite puncte de intrare si iesire. Punctele de iesire corespund zonelor in care energia este propagata in alte retele si in restul cailor energetice planetare.

Reteaua creata de constiinta lemuriana este, de asemenea, oglindita in fiecare dintre voi. Este integrata in geometria sacra a corpului vostru, pe masura ce va stabiliti, ca intentie, concentrarea sporita asupra corpului Divin.

Pe planeta exista o separare a energiilor – respectiv, intre constiinta personala si cea colectiva. Desi ambele niveluri de constiinta sunt, de fapt, unul si acelasi, deocamdata exista o diferentiere intre cele doua. Acest lucru permite ca transformarea vibrationala din fiecare individ sa aiba loc pe baza liberului arbitru.

Inaltul Consiliu Lemurian a ajuns la aceasta conventie, pentru ca adevarata amploare a acestei transformari sa fie intarita la nivel celular si pentru a o contopi cu constiinta colectiva a rasei umane.

Inainte de luarea acestei decizii, se considera ca transformarea globala ar putea avea loc printr-o serie de infuzii de energie catre planeta insasi – si apoi de la planeta spre voi, in mod individual. Dar voi, ca celule ale corpului planetei, trebuie sa fixati si sa integrati aceste vibratii in mod individual, pentru a fi responsabili de toate permutarile unice ale constiintei umane.

Matricea ADN-ului (sau reteaua cristalina) se va modifica intr-un mod oarecum diferit la fiecare individ in parte. In cadrul acestui proces, ea va pastra intregul spectru de vibratii necesare unei transformari globale reale. 

Pe masura ce energiile vor incepe sa se armonizeze pentru grupuri din ce in ce mai mari de indivizi, care au realizat propriile lor transformari individuale, transformarea globala va avea loc in valuri din ce in ce mai mari.


Activitatea legata de reteaua magnetica CAPITOLUL 4 
Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.