MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Vindecarea ce are loc in inimile si sufletele noastre




Aurelia – reprezinta aceasta finalul in ceea ce priveste vindecarea ce trebuie sa aiba loc in inimile si sufletele noastre?

Adama – Exact. Si, curand, omenirea va incepe sa-si invete lectiile intr-un sens mult mai profund. Vor avea loc evenimente pe aceasta planeta, iar oamenii vor trebui sa faca alegeri importante – cele mai importante alegeri din toate vietile. Mama voastra Pamant nu va mai tolera curand tipul de separare care s-a desfasurat pe corpul Ei, iar oamenii vor trebui sa se adapteze sau sa o paraseasca. Noua “ordine mondiala” a acestei planete nu va fi ceea ce planifica conducatorii lumii voastre, ci va fi o viata intr-o Uniune totala cu Sinele Divin si cu Creatorul. Ordinea Divina va fi curand restabilita aici.

Evenimentele care par sa fie nedrepte sunt, de obicei, oglinzi ale constiintei oamenilor.

Ele sunt intotdeauna create cu energiile constiintei “colective”. De exemplu, in tara voastra multi oameni nu sunt de acord cu guvernul, nu doresc sa se implice in nicio activitate politica, deoarece este perceputa ca fiind ceva prea negativ. Aveti carti peste carti, website-uri peste website-uri, care descriu toate faradelegile si coruptia guvernului vostru.

Desi ceea ce este scris si prezentat publicului e, de obicei adevarat, deoarece guvernul este corupt pana la cel mai inalt nivel, trebuie sa retineti ca guvernul vostru oglindeste intotdeauna “constiinta” poporului. Atunci cand poporul isi ridica, in mod colectiv, constiinta la o integritate mai mare, el nu mai atrage genul de guvern pe care-l aveti acum. Acest lucru nu este valabil doar pentru SUA, ci se aplica majoritatii tarilor de pe aceasta planeta. Atunci cand se produce un cataclism, este acelasi lucru. Catastrofele nu sunt altceva decat modul prin care natura purifica dezechilibrele sau toxicitatea creata de constiinta colectiva. Voi nu respectati Pamantul. Ii distrugeti corpul, creati multa poluare si ii folositi resursele, intr-un mod lipsit de intelepciune. Astfel, creati mari pungi de energii dezechilibrate care, mai devreme sau mai tarziu, trebuie eliberate si purificate de dezastrele ce se produc adesea pe planeta.

Atunci cand se manifesta, aceste cataclisme de echilibrare sunt incarcate valuri peste valuri de Flacara Violeta, pline de focul lui Dumnezeu care purifica. Dupa un razboi, se echilibreaza o foarte mare parte din karma personala si planetara. Se ajunge la o intelegere superioara, desi s-ar putea sa nu fie atat de evident, daca adevarul este privit prin ochii celor care inca mai incearca sa va controleze liberul arbitru.

Este adevarat, multi oameni au suferit, dar in acest proces ei si-au compensat, in acelas timp, propria karma. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, cand o parte atat de mare din karma s-a compensat, s-a deschis calea spre dezvoltare si spre o noua tehnologie, precum si catre facilitatile de care va bucurati astazi. Desi viata poate fi inca dificila pentru multi dintre voi, este mai usor decat a fost timp de mii de ani.


Flacara Violeta a libertatii si a transmutarii - Capitolul 7
   Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.