MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Cum putem incepe sa folosim Flacara Violeta




Aurelia – La ce te referi, mai exact, atunci cand vorbesti despre procesul de trezire spirituala? Cum putem incepe sa folosim Flacara Violeta pentru a ne vindeca – pe noi si vietile noastre?

Adama – trebuie sa intelegeti natura celei de-a Saptea Raze, care va poate ajuta in purificarea substantelor si a energiilor vietii. Exista multe metode prin care puteti folosi Flacara Violeta, in mod constructiv si eficient. O puteti utiliza in rugaciuni si in invocatii; de asemenea, o puteti vizualiza in meditatiile voastre si va puteti stabili intentia de a primi o infuzie din aceasta energie, in toate aspectele fiintei.

O puteti trimite, prin respiratie, in fiecare celula, atom si electron din corp. Va puteti curata si purifica fiecare gand si sentiment din campul auric. Fiti creativi si incepeti sa va scrieti propriile rugaciuni si invocatii pentru a face apel la ea. Atunci cand vin din focul propriei voastre inimi, ele sunt mai puternice decat cele care au fost scrise de alte persoane.

Rugaciunile concepute de altii sunt potrivite pentru cei care le-au scris. Lucrati cu ea in fiecare zi – si veti incepe sa creati miracole de iubire in vietile voastre.


Invocatia Flacarii Violete

         Va ofer un exemplu:

“In numele lui EU SUNT al fiintei mele, in numele lui Dumnezeu, chem acum actiunea Flacarii Violete a transmutatiei, a compasiunii si a iertarii, in campul meu auric, pentru curatarea si purificarea fiecarui gand si sentiment din plexul meu solar si din toate chakrele mele. Cer ca actiunea Flacarii Violete sa-mi patrunda in fiecare celula, atom si electron ale celor patru sisteme de corpuri – in acest moment si in orice clipa, in fiecare zi a vietii mele, douazeci si patru de ore pe zi, sapte zile pe saptamana – pentru vindecarea tuturor distorsiunilor din campurile mele energetice, provenite din neintelegeri trecute sau prezente. Cer energiilor focului violet sa inceapa sa vindece toate distorsiunile din corpul meu fizic, din corpul emotional si din corpul mental. Cu multa recunostinta, cer acum ca actiunea Flacarii Violete sa se manifeste in campurile mele energetice, cu toata puterea. Asa sa fie”.

Puteti folosi acest tip de invocatie, sau sa creati una proprie. Stati linistiti in timp ce o vizualizati si aduceti-o prin respiratie in interior. Folosirea respiratiei intr-o maniera constienta si consecventa face ca ea sa intre in campul vostru auric, intr-un mod mai palpabil si mai creativ. Apoi, puteti cere Flacarii Violete sa va sprijine activitatile din restul zilei, iar ea va continua sa lucreze pentru voi, in timp ce va desfasurati celelalte activitati cotidiene. Actiunea sa va continua neintrerupt, atata timp cat veti ramane in armonie. Ori de cate ori invocati oricare dintre flacarile lui Dumnezeu si cereti ca ele sa actioneze permanent, activitatea lor va continua pana cand va veti afla in dizarmonie cu modul in care vedeti viata. Aceasta activitate este oprita, pana cand faceti pace cu voi insiva si o invocati din nou. Atata vreme cat ramaneti armonizati in gandire si in sentimente, flacara va continua sa lucreze. Daca va confruntati cu o situatie dizarmonica, invocati-o din nou, pentru ca sa va sprijine in revenirea la echilibrul emotional.

Cu cat o vizualizati mai intens si cu cat o pastrati mai mult in inima, in timpul meditatiei, cu atat mai mult se amplifica actiunea ei. A fost o vreme in secolul trecut, cand oamenii nu erau prea dispusi sa mediteze. Astfel incat am formulat o serie de edicte prin care mai multi oameni invocau zilnic Flacara Violeta sau flacara unor alte raze, chiar ore in sir. Din nefericire, pentru multi acest tip de devotiune a devenit un ritual mental, caruia ii lipsea ardoarea reala a inimii.

Desi acesti oameni aveau intentii bune si erau sincere, cel mai bine este sa rostesti o rugaciune o singura data, cu toata ardoarea inimii si sa lasi ragazul necesar pentru a crea alchimia iubirii. Atunci cand rostiti o rugaciune sau o invocatie, simtiti energia ei cu toata inima si umpleti-o cu iubire; apoi lasati energia sa-si indeplineasca lucrarea sa perfecta.

Mii de oameni s-au inaltat in ultimul secol, prin invocarea Flacarii Violete in fiecare zi, timp de ani si ani. Ei au chemat-o cu multa iubire si ardoare in inimile lor, fara a sti niciodata cu adevarat ce transmutau. Au permis tuturor umbrelor sa iasa la suprafata, in constient, fara a le judeca vreodata, lepadandu-se de aceste energii, prin scaldarea lor in Flacara Violeta. Aceste suflete dragi nu aveau acces la toate instrumentele si informatiile de care dispuneti voi in prezent. In cazul lor, credinta si consecventa i-au facut sa continue pana la ultima suflare. Prin acest proces progresiv, ei au transmutat, putin cate putin, toata energia negativa din mai multe vieti – trecute si actuale – in lumina lichida de aur pur. Atunci cand au trecut de cealalta parte a valului, s-au inaltat fara intarziere. Astazi, ei sunt printre noi, purtand robe de Lumina si bucurandu-se de intreaga maretie a celei de-a cincea dimensiune.


Flacara Violeta a libertatii si a transmutarii - Capitolul 7
   Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.