MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Triunghiul energiei Mama - III -




         Adama, Celestia si Inaltul Consiliu al Telosului

·       Care este legatura dintre Franta, Quebec si Brazilia?


Cu mult timp inainte de existenta orasului subteran Telos, exista un triunghi de energie Mama, care este acum identificat la suprafata sub forma triunghiului Franta, Quebec si Brazilia. Aproape fiecare zona a planetei face parte dintr-un triunghi(sau trinitate), format cu alte doua zone de pe planeta. Aceste retele fac parte din Planul Secret pe care-l folosim in interiorul Pamantului, pentru a sustine echilibrarea si armonizarea vibratiilor de la suprafata. Fiecare dintre aceste tari, desi noi nu le numim astfel in interiorul Pamantului, poarta o vibratie, o culoare, un sunet armonic si un cod planetar diferit. Impreuna, toate trei creeaza o noua culoare si vibratie, care reprezinta semnatura retelei in interiorul Pamantului, la suprafata si in planurile eterice care inconjoara planeta. Este important ca semnatura sa fie recunoscuta, deoarece ea are rolul de a coordona energiile respectivei retele. De asemenea, ea ajuta la armonizarea acestei retele, cu energiile celorlalte retele de pe planeta. Acest circuit in retea constituie interfata cu sistemul de meridiane organice ale planetei insasi. Pe masura ce traversam aceste circuite in reteaua din interiorul planetei, noi putem lua pulsul Pamantului, - respectiv, vibratiile care sunt purtate in acel moment, la suprafata.

Aceste retele ne mai sunt de ajutor si in importanta munca de monitorizare a efectelor inregistrate in diferite regiuni din Interiorul Pamantului. Ele ne permit sa abatem multe situatii catastrofale potentiale, provocate de mana omului sau de elemente – si care ar avea loc la suprafata, daca nu s-ar genera energii corespunzatoare de echilibrare in interiorul Pamantului.

In ceea ce priveste energiile acestor trei “tari”, luate in mod individual, la suprafata le-ati putea recunoaste vibratiile, dupa cum urmeaza.


       Brazilia

Brazilia formeaza legatura cu Polul Sud al planetei. Culorile pe care le emana sunt foarte placute ochiului si include o combinatie de galben, rosu, albastru si toate culorile spectrului pe care aceste trei culori primare le pot crea. Acest lucru se datoreaza naturii inalt cristaline a Braziliei. Ea este, de fapt, un cristal generator foarte mare si foarte prismatic. Brazilia este motorul de transmisie al inimii si energiilor vindecatoare ce radiaza din Franta, Quebec si emisfera nordica a planetei, spre emisfera sudica. Lucru care se realizeaza, in prezent, in aceste trei tari reflecta numarul foarte mare de suflete evaluate care s-au intrupat acolo in aceasta perioada, pentru a mentine energiile acestei retele foarte importante si pentru a servi scopurilor acesteia. Energiile inimii Lemuriene se manifesta prin aceasta retea, in regiunile de la suprafata planetei care au cel mai mult nevoie de ele. Senzatia pe care multi o au in ceea ce priveste faptul ca aceste regiuni vor fi primele zone contactate de catre cei din interiorul Pamantului si de catre Fratii din Stele este, intr-adevar, adevarata. De fapt, acest prim nivel de iesire la suprafata a avut deja loc, datorita numarului mare de fiinte care s-au intrupat, sau “patrund” in alte fiinte din aceste tari. Acum, se pune doar problema iesirii acestor grupuri, la lumina.

Cei care sunt atat de nerabdatori sa va contacteze sunt, de fapt, alte aspecte ale “voastre” din alt timp, spatiu si alte dimensiuni. Multi dintre voi sunt extensii fizice ale sufletelor prezente in interiorul Pamantului, in alte galaxii si universuri. Cu cat veti putea comunica cu mai multe aspecte ale sinelui vostru multidimensional si cu cat le veti putea integra mai mult, cu atat va recunoaste si oglindi mai curand dimensiunea de la suprafata acest lucru. Suntem deja impreuna, in vibratiile retelei despre care am discutat si in sistemul de retele care recunoaste vibratia inimii in interiorul si la suprafata planetei. De fapt, nu exista nici o distinctie intre dimensiuni, atunci cand va deplasati prin energiile acestei retele. Va sugeram sa va conectati toti la aceasta retea, cat de prompt si de des puteti, pana ce ea devine parte din natura voastra intrinseca. Copiii care se intrupeaza acum poarta cheia catre aceasta retea in ADN-ul lor si ei actioneaza pentru a impartasi aceasta cheie cu toti cei care locuiesc la suprafata. Ascultati-i si deschideti-va inimile in fata lor. Ei construiesc un viitor potential, care este mult mai evoluat pentru planeta decat va permiteti sa va imaginati multi dintre voi.

Suntem aici cu totii in slujba unui Plan Divin care este mai minunat decat v-ati putut vreodata inchipui. Iubirea pe care v-o purtam merge intotdeauna pe aceasta cale. Multe binecuvantari pentru voi toti si va uram multe bucurii pentru urmatoarea etapa a calatoriei voastre catre iubire si libertate.

       Lumea ar parea
un loc mult mai intunecat,
daca lumina iubirii noastre
unul pentru celalalt
si pentru Divinitate,
nu s-ar revarsa la fiecare pas
facut in drumul nostru.

          Ahnahmar

Adama prin Aurelia Louise Jones

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.