MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Triunghiul energiei Mama - I -




         Adama, Celestia si Inaltul Consiliu al Telosului

·       Care este legatura dintre Franta, Quebec si Brazilia?


Cu mult timp inainte de existenta orasului subteran Telos, exista un triunghi de energie Mama, care este acum identificat la suprafata sub forma triunghiului Franta, Quebec si Brazilia. Aproape fiecare zona a planetei face parte dintr-un triunghi(sau trinitate), format cu alte doua zone de pe planeta. Aceste retele fac parte din Planul Secret pe care-l folosim in interiorul Pamantului, pentru a sustine echilibrarea si armonizarea vibratiilor de la suprafata. Fiecare dintre aceste tari, desi noi nu le numim astfel in interiorul Pamantului, poarta o vibratie, o culoare, un sunet armonic si un cod planetar diferit. Impreuna, toate trei creeaza o noua culoare si vibratie, care reprezinta semnatura retelei in interiorul Pamantului, la suprafata si in planurile eterice care inconjoara planeta. Este important ca semnatura sa fie recunoscuta, deoarece ea are rolul de a coordona energiile respectivei retele. De asemenea, ea ajuta la armonizarea acestei retele, cu energiile celorlalte retele de pe planeta. Acest circuit in retea constituie interfata cu sistemul de meridiane organice ale planetei insasi. Pe masura ce traversam aceste circuite in reteaua din interiorul planetei, noi putem lua pulsul Pamantului, - respectiv, vibratiile care sunt purtate in acel moment, la suprafata.

Aceste retele ne mai sunt de ajutor si in importanta munca de monitorizare a efectelor inregistrate in diferite regiuni din Interiorul Pamantului. Ele ne permit sa abatem multe situatii catastrofale potentiale, provocate de mana omului sau de elemente – si care ar avea loc la suprafata, daca nu s-ar genera energii corespunzatoare de echilibrare in interiorul Pamantului.

In ceea ce priveste energiile acestor trei “tari”, luate in mod individual, la suprafata le-ati putea recunoaste vibratiile, dupa cum urmeaza.


       Franta

Franta transmite o culoare roz foarte stralucitoare, care pare aproape alba pe margini, iar cel mai cald roz este in inima tarii, regiunea Parisului. Lucratorii intru lumina care s-au intrupat in Franta, pe durata acestei transformari planetare, poarta cu ei cea mai pura vibratie a Inimii Lemuriei.

Stim ca in toate regiunile planetei exista fiinte cu aceleasi vibratii, iar un numar foarte mare a ales sa se intrupeze in Franta, acum. Ei s-au mai intrupat in numar mare si in celelalte doua tari mentionate mai sus, ca si copii ai Zeitei Lemuriene, reprezentand constiinta inimii si iubirii Lemuriei.

Aceste alegeri au fost partial facute din cauza traumei care a devorat Franta, in cea mai mare parte a celor trei secole anterioare, sub forma mai multor razboaie si a unei revolutii care au schimbat structurile guvernamentale ale Frantei, pentru totdeauna. In special efectele pe termen lung ale ceea ce a fost numit al II-lea Razboi Mondial, au creat in aceasta regiune o nevoie majora de echilibru energetic cu energiile rasei evreiesti.

Parerea pe care a avut-o marea majoritate a lumii in ceea ce priveste rasa evreiasca, pe parcursul intregii civilizatii actuale, este incorecta.

Rasa evreiasca a fost detinatoarea Masculinului Divin in constiinta Pamantului, inca de la aparitia omenirii pe aceasta planeta. Asta nu inseamna ca altii nu au purtat, sau nu au adus si ei energiile Christice pe aceasta planeta. Dar rasa evreiasca, care s-a pastrat ca o rasa genetic pura, a existat pentru a sustine scanteia pura a Masculinului Divin, care a infuzat Femininul Divin, cu eoni in urma. In acest sens, rasa evreiasca face parte integranta din identitatea lemuriana, care a pastrat in interiorul societatii sale acea legatura, inca din momentul stabilirii Sursei Divine pe aceasta planeta. Cunoastem faptul ca vibratia purtata de rasa evreiasca si-a pastrat integritatea, pe parcursul mileniilor in care s-a incercat deformarea ei. Acest lucru s-a realizat prin cerinta ca descendenta sa se transmita prin mama, pentru a se pastra structura si integritatea ADN-ului rasei.

Ca in cazul majoritatii religiilor de la suprafata, dogma care s-a dezvoltat in prezent in jurul religiei evreiesti nu mai pastreaza vibratia originala, transmisa de Divinitate cu eoni in urma. Insasi vibratia sursa a fost pastrata in constiinta fiintei care este Mama voastra Pamant si care ii asigura continuitatea. Aceasta vibratie sursa se regaseste, de asemenea, in ADN-ul tuturor fiintelor care s-au reincarnat in cadrul rasei “evreiesti”, inclusiv in epocile din Lemuria si Atlantida. De asemenea, aceasta vibratie sursa este prezenta, intr-o oarecare masura, in toate fiintele intrupate pe aceasta planeta. La fel, limba ebraica pastreaza mare parte din vibratia energiei sursa si a facut parte din multe invataturi si transmisii care au fost redescoperite in trecutul vostru apropiat, aceste invataturi stravechi sunt acum studiate profund si redistribuite lumii.

Adama prin Aurelia Louise Jones

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.