MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

A trai in Constiinta fricii




Aurelia – Faptul ca marijuana este ilegala in unele locuri ii afecteaza vibratia? De exemplu, exista o constiinta a fricii, asociata de faptul ca este ilegala?

Adama – Da, categoric. Marijuana, planta in sine, poseda unele utilizari pozitive, daca si cand este folosita corect. Problema este de a te elibera de frica si de dependente si de a vedea fiecare lucru in perspectiva corecta. Marijuana este ceea ce voi numiti o varietate a canepii. Autoritatile voastre au scos-o si este un motiv de teama chiar pentru ele. Canepa poate fi folosita in multe moduri pozitive, in beneficiul omenirii. In schimb, este utilizata in moduri negative, intr-o incercare de a regresa evolutia sufletului unei intregi generatii.

Faptul ca este ilegala creeaza un interes mai mare, sau o atractie speciala atat pentru tineri, cat si pentru multi adulti. Desi ilegalitatea genereaza teama, aceasta hraneste, in acelasi timp, constiinta fricii/entitatile fricii din interiorul sinelui si de pe planeta. Pentru foarte multi care traiesc cu nenumarate motive de teama in inconstient, a face ceva ce naste spaima creeaza un stimul in centrii energetici ai corpului, stimuland astfel energia entitatilor fricii din interiorul sinelui si creand o falsa iluzie de excitatie mentala si emotionala.

Trebuie sa intelegeti ca entitatile drogurilor se hranesc cu vibratiile plantelor modificate, iar entitatile fricii sunt si ele hranite si energizate de energia fricii. A fi infricosat si a crea vibratia fricii a devenit o forma de dependenta in plus, pentru un numar mare de oameni. De ce credeti ca atat de multi oameni privesc cu placere filme horror sau violente? De ce credeti ca aceste tipuri de atractii sunt atat de populare? Principalul motiv este ca emotiile create prin urmarirea acestor scene hranesc entitatile fricii care ruleaza programarea interioara a celor care urmaresc filmele si carora le plac asemenea senzatii. Cei care nu au cazut la pace cu inima si cu Prezenta lor Divina nu au inteles inca adevarata semnificatie a Iubirii si a Pacii.



Pe aceasta planeta, cei mai multi oameni sunt programati 
sa fie activati emotional de catre frica.


Aceasta face parte dintr-o programare foarte veche, care trebuie sa fie transmutata acum de catre toti cei angajati pe drumul iluminarii. In lumea noua spre care se indreapta planeta si omenirea in acest moment de constiinta si evolutie, nu va mai fi loc pentru astfel de vibratii. Cei care aleg totusi sa poarte aceste vibratii vor fi tinuti pe loc si li se va nega intrarea, pana cand isi vor invata lectiile. Constiinta din dimensiunea a cincea nu va accepta de la nimeni acest gen de bagaj.

Asadar, a face din droguri substante ilegale nu rezolva problema, intrucat cei hotarati sa foloseasca un drog gasesc oricum o modalitate de a-l procura, deoarece se gaseste atat de usor. Modul clandestin in care drogurile recreationale sunt comercializate si faptul ca sunt ilegale ii incurajeaza pe consumatori sa devina falsi si nesinceri cu ei insisi si cu ceilalti. Nu spun asta pentru a critica sau a judeca autoritatile. Oficialitatile abordeaza problema drogurilor in modul cel mai bun pe care-l cunosc. Consumatorii de droguri isi formeaza obiceiul de a fi ascunsi si de a trai o viata dubla. 

Acest comportament nu conduce in nici un caz la construirea tipului de personalitate sufleteasca si la caracterul uman necesar pentru inaltarea si evolutia la un nivel de constiinta superioara.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.