MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Copiii lumii




Copiii de varste mai mici ai acestei generatii sunt foarte dotati si au capacitati paranormale. Ei stiu cand li se spune adevarul si cand sunt pacaliti. Ei se nasc cu alte niveluri de perceptie dacat v-ati nascut voi. Multi dintre ei, care vor citi informatiile transmise de noi prin aceasta lucrare, vor putea recunoaste adevarul din datele prezentate si il vor adopta in totalitate. Din nefericire, s-a scris foarte putin despre consecintele spirituale ale abuzului de droguri. Au fost publicate unele lucrari lamuritoare referitoare la acest subiect, dar marea majoritate a informatiilor v-a ocolit, sau v-a fost interzisa.

Copiii lumii, mai mici sau mai mari, au nevoie de aceste informatii. Va rog, raspanditi-le; acest lucru are o importanta majora. Multi parinti sunt prea ingaduitori cu copiii lor si nu sunt prea bine pregatiti pentru rolul de parinte. Deseori, sunt prea preocupati de ei insisi si de problemele cotidiene din vietile lor. In general, copiii nu primesc de la parinti intelepciunea spirituala de care au nevoie la o varsta frageda, pentru a se dezvolta si a se maturiza ca fiinte Divine, in experienta intrupata.

Invataturi deosebite, pline de o intelepciune reala, au fost distruse total pe aceasta planeta. Motivul pentru care se revarsa prin diferite canale de transmisie, atat de multe informatii noi, din multe dimensiuni si sisteme solare, precum si de pe Pamant si multe taramuri, este acela de a ajuta omenirea sa-si gaseasca drumul inapoi spre Sursa si Unitate. Cei care au distrus Biblioteca din Alexandria, in perioada crestinismului timpuriu, au jucat un rol foarte important in a mentine omenirea in ignoranta. Aceasta biblioteca continea mai bine de patru sute de mii de carti, ce pastrau mare parte din cunostintele de intelepciune reala, acumulata pe parcursul eonilor si erau tinute acolo cu mare respect, in scopul de a ilumina omenirea. Dupa ce aceasta minunata biblioteca a fost arsa la temelii, omenirea a inceput sa traiasca o alta “epoca foarte intunecata”, care a durat multe secole. Cei care au orchestrat distrugerea unei asemenea colectii pretioase de intelepciune si cunoastere spirituala a planetei au fost mandri si incantati de ei insisi, la inceput. In setea lor pentru putere si control, erau convinsi ca implinisera un act de caritate pentru omenire.


Ei cautau sa scada din nou intensitatea luminii de pe planeta, privand oamenii de chiar invataturile care le-ar fi aratat calea spre o viata de iubire, gratie Divina si salvarea sufletelor lor.

Distrugerea acestor inregistrari pretioase a reprezentat o pierdere foarte mare si o lovitura pentru evolutia de la suprafata acestei planete – si, cu certitudine, nu un act Divin. Cei responsabili pentru disparitia unor astfel de comori au fost instrumentele fortei raului. Ei recolteaza si acum karma actiunilor lor.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.