MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

La inceputul creatiei, oamenii abordau plantele cu multa veneratie




Exemplu: Marijuana si celelalte droguri. Aceleasi principi se aplica in mare masura si celorlalte dependente, cum ar fi cele fata de alcool si tutun.

Aurelia – Adama, exista o constiinta de grup atasata folosirii si dependentei de substante, cum ar fi marihuana sau peyote, ca droguri, sau instrumente spirituale? Te rog descrie ce efect au aceste substante asupra celor care le folosesc.

Adama – As dori ca, mai intai, sa vorbesc despre folosirea generala a drogurilor. Daca-mi permiteti, voi face o mica informare istorica de inceput! Atunci cand aceste plante sacre au aparut initial, in urma procesului de Creatie, ele aveau un scop minunat de ridicare a nivelului de energie si constiinta.

La inceputul folosirii lor, cu mult timp in urma, plantele modificatoare de constiinta ii ajutau pe oameni sa-si deschida perceptia catre calitatile lor Divine, catre Creator si catre Prezenta lor Divina. De asemenea, aceste plante erau folosite pentru amplificarea capacitatilor telepatice, precum si a darurilor de clarauditie, clarvedere, psihometrie si a altor capacitati spirituale similare. Aceste deschideri spirituale ii conecta intr-un mod mai direct pe oameni cu regatul angelic, cu spiritele naturii, cu regatul animalelor si cu fiinte aflate de cealalta parte a valului. De asemenea, energiile sporite oferite de folosirea plantelor sacre facilitau capacitatile de calatorie interdimensionala. Acestea erau principalele utilizari ale acestor substante din plante – de a crea cai spirituale. Asa era la inceputul creatiei, inainte de “caderea de constiinta” care a avut loc in timpul celei de-a patra ere de aur.

Timp de milioane de ani, de la inceputul vietii pe aceasta planeta, plantele sacre originale au contribuit la evolutia spirituala a omenirii, pana in cea de-a patra epoca de aur. Pe durata unei perioade foarte lungi de evolutie a Pamantului, oamenii extrageau ocazional energiile acestor plante, cu multa veneratie, sacralitate si intentie. Ei mancau o mica parte din frunza, de obicei direct din planta vie, conform experientei pe care o doreau.



Era o varietate foarte mare de asemenea plante si fiecare oferea propriul sau dar spiritual specific. Plantele nu erau niciodata folosite incorect si nici nu exista pericol ca cei care le consumau sa devina dependenti.


Copiii cunosteau in totalitate modul lor de folosinta, inca de la varste tinere, dar nu era niciodata vorba de a le folosi in alte scopuri decat cele intentionate. Plantele sacre aveau o frecventa de dimensiunea a cincea – si chiar mai mult. Oamenii nu fumau si nici nu inhalau aceste substante prin intermediul plamanilor, asa cum se face in prezent cu echivalentele plantelor originale, care, ca veni vorba, nu sunt deloc aceleasi plante. Ei doar consumau o mica parte de frunza, sau o frunza intreaga, in functie de specie – deoarece aceasta cantitate era tot ce aveau nevoie pentru a obtine rezultatele dorite. Oamenii abordau plantele cu multa veneratie, cerand permisiune de la Deva plantei pentru a se folosi de atributele purtate de fiecare planta in parte.

Aceste plante cresteau din abundenta in multe locuri si aproape fiecare gospodarie avea o mica parte sacra in gradina rezervata cresterii unei mici cantitati din cateva specii. Ele erau considerate a fi hrana pentru suflet – si la fel de importante ca hrana pentru corp. Plantele sacre aveau o vibratie foarte inalta. Atunci cand erau ingerate, ele ofereau atribute ale vibratiei lor care elevau corpul si deschideau constiinta in fata unor intelegeri si experiente mai inalte. Asa zisele “buruieni” pe care aceasta generatie le fumeaza sau le foloseste astazi, in scopul de a se conecta la aspectul lor mai inalt, sau pentru a trai experienta altor realitati dimensionale, nu sunt deloc aceleasi plante care erau folosite initial in scopuri spirituale.


Plantele originale nu mai exista in realitatea de dimensiunea a treia, desi mai multe specii au fost pastrate in interiorul Pamantului.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.