MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Copilul Luminii, copilul iubirii si al inocentei


Viata de pe aceasta planeta se deplaseaza spre constiinta cunoasterii si a deschiderii totale, unde totul va fi cunoscut si nimic nu va mai fi ascuns. Stiti ca in taramurile superioare nimeni nu poate ascunde nimic fata de altcineva, deoarece totul poate fi vazut si cunoscut in permanenta prin intermediul campului auric, al sunetului emis, al vibratiei si al culorii pe care le emanati? Putem vedea totul in campul auric al tuturor oamenilor de la suprafata Pamantului la care ne hotaram sa privim, precum si in cadrul propriei noastre comunitati de Lumina. Foarte curand, nu vor mai exista secrete nicaieri pe aceasta planeta.

Haideti, prieteni, copii ai inimii mele, chiar credeti ca in incercarea de a va pastra secretele, va puteti ascunde cu adevarat? Ei bine, adevarul este ca nu puteti. Poate ca reusiti sa ascundeti cateva lucruri fata de ceilalti oameni pentru o vreme; dar, pur si simplu, nu puteti tainui niciun secret, gand, sentiment sau intentie, fata de nici unul dintre noi, cei din Taramul Luminii, nicaieri deasupra nivelului constiintei tridimensionale.


Chiar si copacii, spiritele naturii si animalele va pot citi cu usurinta in inimi, va pot vedea intentiile, trecutul si viitorul.

Daca ati fi buni telepati, sau daca cei de mai sus v-ar putea vorbi intr-o limba pe care s-o intelegeti, ati fi foarte surprinsi de intelepciunea si cunostintele lor.

Acest lucru se va schimba curand pentru cei mai multi dintre voi, pe masura ce veti evolua. Pe masura ce omenirea isi deschide inimile pentru iubirea neconditionata si acceptarea celorlalti, acest tip de comunicare cu tot ceea ce este viu – de care se bucura permanent toate fiintele civilizatiilor superioare – va va deveni accesibil.


Si va veti bucura nespus de aceasta noua minune. Nu va veti mai teme niciodata de nimic. Veti sti ca pacea a fost intotdeauna acolo, ascunsa sub temerile voastre.

Cuvintele mele pot parea aspre pentru unii dintre voi, sau chiar exagerate. Dar, credeti-ma, tot ce v-am descris a devenit o realitate pentru prea multe suflete.

Cu siguranta, nu toti cei care consuma marijuana vor trai experientele pe care tocmai vi le-am descris. Dar am facut tot posibilul sa va arat calea pe care va duce, in final, consumul de droguri, atunci cand respectarea obiectivelor intruparii continua sa fie ignorata.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.