MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Copiii nascuti ca suflete indigo si violet




Aurelia – Oamenii pot face ceva pentru a se vindeca de abuzul de marijuana sau de substante similare? Ce instrumente de vindecare poti recomanda?

Adama - Ei bine, dragii mei, ne dorim sa fi avut o potiune magica sau un raspuns minune pentru aceasta chestiune. Exista instrumente de vindecare vibrationala, care vor aparea in urmatorii ani si care vor fi de un ajutor considerabil vindecatorilor si consilierilor. Aceste mijloace, unele care se folosesc deja in mod limitat, accelereaza limpezirea si reconstruirea corpurilor eterice. In mainile unui practicant care este acordat la Divin, metodele vor fi de mare ajutor pentru toti cei ce doresc sa proceseze si sa purifice toate energiile vechi si deformate.

De asemenea, ele vor veni in sprijinul tuturor copiilor care se intrupeaza si care resimt o constrangere deosebita in societatile voastre de la suprafata. Acesti copii nu numai ca se bizuiesc pe substantele ilegale care modifica mintea, dar, in acelasi timp, chiar li se prescriu asemenea medicamente de catre doctori, sub masca tratamentului pentru Sindromul Atentiei Deficitare si a altor boli mentale.

Este regretabil sa observi ca in atat de multe tari, fortele intunecate au impins copiii nascuti ca suflete indigo si violet spre o atractie sau o dependenta fata de aceste substante generatoare de obisnuinta. Acest plan sinistru este conceput pentru a le lega sufletele si pentru a bloca manifestarea minunatei contributii si intelepciuni pe care sunt menitii sa le aduca pe aceasta planeta, precum si dezvoltarea propriei evolutii.

Iata o capcana in care cad prea multi dintre tinerii acestei lumi. Aproape toate aceste suflete dragi au venit aici, in aceasta perioada de tranzitie a Pamantului, cu scopul de a indeplini misiuni marete. Stim ca un mare numar dintre acesti copii dragi se vor trezi la timp, dar, pentru cei care nu vor reusi, abuzul de droguri si dependente le vor provoca o scadere a constiintei in evolutie si o piedica majora.

Totusi, ceea ce va inclina cel mai mult balanta sunt informatiile si cunostintele corecte despre adevar. Presiunea tendintelor generale a avut o influenta foarte negativa asupra societatii voastre. Constrangerea a dus la renuntarea la putere si la valorile personale, pentru a evita sa para “diferit”, sau pentru a fi “acceptat” de ceilalti. “Va spun, indrazniti sa fiti diferiti. Este un semn de maturitate si de stapanire de sine.”


Trebuie sa va dati seama ca, pentru a-i convinge pe ceilalti sa nu recurga la droguri, nimeni nu este mai eficient decat un fost consumator de droguri.


Fara indoiala ca este momentul cand sufletele intrupate pe aceasta planeta sunt lasate sa se confrunte cu a alege intre renuntarea la droguri si parasirea actualei lor intrupari pentru o alta sfera de evolutie, mai putin evoluata ca aici, unde vor continua sa-si invete lectiile. Speram ca, atunci cand se vor confrunta cu alegerea finala, multi vor opta pentru cea corecta. Da, traiti intr-o societate ce evolueaza pe o planeta a “liberului arbitru”, unde oamenii pot trai liber experientele dorite si pot experimenta diferitele optiuni. Retineti ca toate alegerile pe care le faceti zi de zi, chiar si intentiile din inima si mintea voastra, au consecinte semnificative pentru voi in prezent si in viitor.


Va cerem sa va rugati pentru acesti copii dragi, pentru binecuvantare si interventie Divina. Va cerem celor care veti citi acest material sau veti auzi despre el sa invaluiti tinerii lumii intr-o tromba de lumina, de flacara albastra si violet, pentru protectia lor. De asemenea, va cerem sa va rugati la Arhangheli pentru a-i proteja. Acestea sunt instrumente spirituale extrem de importante.


Daca stiti pe cineva care consuma droguri, sau educatori deschisi fata de conceptele de constiinta superioara, oferiti-le aceste informatii, sau cat considerati ca pot ei intelege. Impartasiti-va cunostintele voastre. Informatiile si cunoasterea sunt unele dintre cele mai bune instrumente de transformare a constiintei. Nu puteti interfera cu liberul arbitru al nimanui, dar puteti oferi cuiva darul cunoasterii. Ii va permite acelei persoane sa faca alegerea “iluminata”, poate pentru prima data.


O multime de oameni considera, in mod fals, ca prin consumul de droguri 
se afla pe o cale spirituala superioara.


Cei care cred ca prin consumul de droguri se afla pe o cale spirituala superioara, pentru motivul ca au experienta unor realitati modificate, nu isi dau seama ca experientele lor ii poarta spre niveluri joase ale planului astral. Ceea ce ei traiesc este intotdeauna mult mai putin decat bucuria si extazul planurilor eterice – locul unde salasluieste constiinta superioara. Exista o diferenta neta intre planul astral si Taramurile Luminii. Planul eteric sau Taramurile Luminii incep sa fie experimentate, intr-o oarecare masura, la nivelurile superioare ale dimensiunii a patra si, mai deplin, in dimensiunea a cincea si mai sus.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.