MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Cele patru corpuri ale noastre – emotional, fizic, mental si spiritual – precum si campul auric




Aurelia – Ne poti spune mai exact cum sunt afectate de consumul de droguri fiecare dintre cele patru corpuri ale noastre – emotional, fizic, mental si spiritual – precum si campul auric?



Efecte ale corpului emotional


Adama – Vom incepe cu cele patru corpuri. Cel mai afectat este corpul emotional. In principal, entitatile ii ademenesc pe oameni si ii fac sa-si creeze dependente, generand o senzatie de foame sau pofta pentru substanta respectiva in corpul emotional si in plexul solar.

S-a constatat ca cei care iau aceste substante isi intarzie cresterea si maturizarea corpurilor lor emotionale. In general ei pot ramane destul de neechilibrati sau imaturi pentru multi ani, sau chiar pentru restul intruparii lor. Atunci cand vedeti barbati sau femei de 30-40 de ani cu o maturitate a unui tanar de 15-20 de ani, veti sti ca exista ceva ce a oprit dezvoltarea corpului lor emotional. De obicei, corpul emotional inceteaza sa se maturizeze la varsta la care persoana incepe sa consume aceste substante. Astfel, auziti deseori ca se spune despre cineva ca are 43 de ani, dar se comporta ca la 16. Intelegeti ce vreau sa spun?

Aceasta imaturitate emotionala creeaza deficiente in formarea caracterului celor care consuma droguri. In loc sa se dezvolte calitatile Divinitatii lor, dependenta ii face pe multi dintre ei sa apeleze la tot felul de manipulari, inselatorii si modalitati anormale de achizitionare a banilor necesari cumpararii unei alte doze. Unii pot recurge chiar la omor sau prostitutie pentru a obtine fondurile necesare satisfacerii dependentei lor. Dependenta de droguri distruge sau diminueaza deseori calitatile sufletului, iar obiectivele intruparii nu sunt indeplinite.

Toti au o anumita dorinta de a evolua si de a deveni fiinta Divina care sunt. Aceasta este insasi natura voastra, dreptul vostru din nastere. Cei care folosesc droguri sau substante similar ce creeaza dependenta, cauta in exterior ceea ce poate fi gasit doar in adancimile sufletului. Abuzul de droguri arata lipsa dorintei de a trece prin canalele normale de invatare, prin lectiile zilnice de viata care va ajuta sa evoluati. Va spun sincer, nu exista scurtaturi exterioare pe calea spre iluminare. Totul se gaseste in voi.

Pe masura ce vibratia planetei se mareste, tinerii lumii si consumatorii de droguri vor trebui sa-si asume in mod serios responsabilitatea pentru viata lor, pentru evolutia lor si pentru obiectivele predeterminate ale intruparii lor. Ei vor fi pusi curand in fata unei alegeri – ori de a renunta la viciu, ori de a parasi intruparea lor actuala, pentru a petrece un timp in planul astral, impreuna cu energiile cu care s-au jucat. In fond, la un moment dat aceasta este alegerea pe care vor trebui sa o faca, daca intentioneaza sa mearga pe valul inaltarii cu cei care au ales sa se uneasca cu Sinele lor Divin.



Efecte asupra corpului mental


In corpul mental, consumul de droguri afecteaza caracterul si nivelul de integritate, iar motivatiile care stau la baza existentei ajung sa fie foarte deformate.

In loc sa se traiasca pentru dezvoltarea si integrarea unor scopuri nobile, viata devine deseori o cursa si o obsesie pentru a obtine mai multi bani, prin mijloacele posibile, cu scopul de a cumpara aceste substante. Mintea consumatorului amorteste si se tulbura, cat timp intretine acest tip de constiinta. 

Din punct de vedere genetic, consumul de droguri poate deseori crea repercursiuni asupra descendentilor pana la a doua sau a treia generatie – care s-ar putea manifesta sub forma unor diferite slabiciuni fizice, emotionale, sau mentale. Copiii nascuti in familiile care mostenesc genetic asemenea probleme pot fi suflete care aleg sa se nasca in acest tip de situatie, pentru a rezolva karma neconsumata de pe vremea cand ei insisi consumau droguri, sau aveau alte tipuri de dependente intr-o alta intrupare.



Efecte asupra corpului fizic


La nivel fizic, drogurile si orice substanta scad toate vibratiile corpului. Exista unele persoane care sunt foarte puternice din punct de vedere genetic si care nu par sa fie afectati din punct de vedere fizic. Pentru multi, creierul si corpul emotional sunt cele mai afectate. Totusi, trebuie sa fiti constienti de faptul ca persoana care consuma droguri pentru un timp foarte indelungat si nu-si indeplineste contractul vietii actuale, cel mai probabil ca isi va pierde privilegiul de a se bucura de un corp puternic si sanatos, in urmatoarea intrupare. Si stiti cu totii cat de dureros si chinuitor poate fi acest lucru!

Nu puteti niciodata sa abuzati – constient sau din neglijenta – de corpul vostru intr-o intrupare si sa beneficiati din nou de privilegiul unui corp sanatos si puternic in urmatoarea. Conform legii Divine, daca ti se da un corp puternic si sanatos si nu il folosesti corespunzator, karma revine in viata imediat urmatoare.

De aceea unii copii se nasc cu tot felul de probleme de sanatate si va intrebati de ce. Ce au facut ei pentru a merita acest lucru? Ei bine, la nivel uman, nu puteti judeca niciodata situatia, deoarece nu cunoasteti intreaga istorie.


Chiar daca studiati inregistrarile astrologice sau akasice, constiinta umana poate sa perceapa doar o mica parte din imaginea completa.


In general, oamenii prinsi in comportamente de dependenta tind sa nu-si hraneasca corpurile cu ceea ce au ele nevoie pentru a le mentine echilibrul si vitalitatea. Aceste tipuri de dezechilibre create in corp nu duc la motivarea celor dependenti, in vederea schimbarii obiceiurilor. E putin spus daca afirmam ca sunt prost hraniti. Actiunea de a nu hrani corespunzator si regulat corpul se numara printre sindromurile de ura de sine si de negare ale celor ce ajung dependenti. Asta inseamna ca ei nu se considera pe ei insisi fiinte Divine si nu apreciaza nici sansa pe care o au de a fi in viata.

Corpul trebuie sa primeasca de mai multe ori pe zi alimente naturale si hranitoare, care sa contina cat de multa forta vitala posibil. Dietele cu alimente de genul fast-food, care sunt complet lipsite de substante hranitoare, stau la baza regimului alimentar al marii majoritati de consumatori de droguri.


Efecte asupra corpului eteric


Din punct de vedere eteric, drogurile distrug mare parte din invelisurile de protectie ale sufletelor, cunoscute drep corpuri subtile. O persoana care a consumat constant marijuana, LSD sau alte droguri intr-o viata, s-ar putea sa aiba nevoie de 3 pana la 5 vieti pentru a reveni la nivelul unde se afla initial.


Dependentele pot deteriora grav corpurile eterice.


Dintr-o perspectiva fizica, nu este niciodata evident in ce proportie pot fi vatamate corpurile non-vizibile. Noi nu vorbim despre cineva care a incercat doar de cateva ori si a incetat definitiv sa mai consume. Asta nu va provoca vatamari profunde. Noi vorbim despre consumul indelungat, pe parcursul a unei lungi perioade de timp.

Multi dintre voi ati consumat droguri cinci sau zece ani, sau chiar mai mult. In acest moment, datorita Gratiei Divine oferite intregii omeniri de catre Tatal vostru Ceresc, mai este inca vreme sa renuntati la dependentele voastre si sa incepeti o purificare spirituala, emotional si fizica. Prin gratie Divina, toti pot beneficia de o mare vindecare. 

Dar daca se intampla ca sufletul sa paraseasca aceasta reincarnare, inainte ca vindecarea sa aiba loc, multi vor putea lua aceasta vatamare in urmatoarea intrupare, cu consecintele respective si fara a fi complet constienti de cauza acestor probleme care se manifesta in corpurile lor fizice.


Aurelia – cum este afectat campul auric?


Adama – din perspectiva noastra, atunci cand privim o persoana care e un copil al iubirii, luminii si inocentei, campul auric este o radiatie minunata a tuturor culorilor iubirii – cele sapte raze ale curcubeului si lumina aurie. Ea are diferite intensitati de culoare, iar campul auric prezinta minunate modele geometrice de culori de vibratie inalta. Acest lucru se intampla, deoarece minunatele culori ale lui Dumnezeu au echivalent in spectrul complet al curcubeului.

Atunci cand privesti campul auric al unui consumator de marihuana, sau alte droguri, se vad modele foarte deformate in culoarea rosie a maniei si in tonuri dezgustatoare de verde, care nu reprezinta armonie si iubire. De asemenea, exista pete de negru si maro peste tot in aura. In cele mai multe cazuri, modele aurice geometrice originale nu se mai pot vedea. Nuanta este intunecata, deoarece culorile sunt mult deformate. 

Se mai vad, de asemenea, grupuri de entitati care arata aproape ca un sarpe de fum, incolacit in jurul fiecarei parti a corpului. Plexul solar si inima se congestioneaza cu aceste entitati si cu energia lor de frecventa joasa. Corpul eteric si campul auric al consumatorilor de droguri nu sunt prea placute vederii. Daca am putea sa le aratam consumatorilor de droguri campul lor auric, in comparatie cu cel normal, descris mai sus, ar fi atat de socati, incat probabil ca 90%, sau mai multi, ar renunta imediat la droguri.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.