MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Importanta respectarii planului Divin




Aurelia – Poti sa faci cateva observatii referitoare la importanta respectarii planului Divin pentru energiile actuale de inaltare in care intram acum – si despre efectele pe care le are consumul de marijuana asupra alinierii la prezenta EU SUNT?


Adama – Cei care cred ca se vor deschide mai rapid, sau ca vor evolua mai repede din punct de vedere spiritual, cu ajutorul consumului de droguri, se lasa prada unei iluzii totale.


La unii s-a inregistrat deschiderea partiala a celui de-al treilea ochi, datorita consumului de droguri.

Dar aceasta nu reprezinta clarvederea reala, obtinuta prin disciplina sufletului pe calea inaltarii si a iluminarii. Nu exista scurtaturi, draga sora. Toti, fara exceptie, trebuie sa se implice in lucrul lor spiritual, in vibratiile iubirii si luminii, sa-si stearga toate tulburarile emotionale si bagajul karmic.

De asemenea, cei care s-au deschis ajungand la un anumit nivel de perceptie paranormala, datorita consumului de droguri, trebuie sa fie dispusi sa accepte o blocare a talentelor lor, deoarece deschiderile nu au corespuns clarviziunii reale, ci au fost mai degraba o descoperire la nivelul vibratiilor mai joase. Toate deschiderile corecte trebuie sa provina din bunavointa Sinelui vostru Divin, atunci cand sunteti pregatiti sau cand acest lucru face parte din calea voastra stabilita anterior. Va pot spune ca aproape 50% dintre cei care au capatat capacitate de clarviziune nu poseda aceste daruri prin hotarare Divina, iar pentru multi, darurile lor au dus la o separare si o iluzie si mai mare. Tuturor celor care citesc acest material va cer sa fiti atenti si sa dati dovada de discernamant. Nu va lasati pacaliti de aceasta capcana. Atunci cand se pune in mod exclusiv baza pe mijloacele externe de atingere a alinierii spirituale, fiti siguri ca ceea ce urmeaza nu reprezinta o excelenta spirituala clara, ci o umbra a “adevarului” care ramane ascuns in coltisoarele inimii sacre.


Aurelia – Doresti sa ne mai spui ceva?

Adama – daca nu ar exista aceasta interventie si lumina noua, extraordinara si minunata, pe care Creatorul o revarsa in prezent atat de generos pe planeta voastra, Pamantul si omenirea s-ar confrunta curand cu un alt scenariu. Generatia voastra ar putea fi nimicita complet din punct de vedere spiritual, iar Pamantul ar cunoaste din nou multa distrugere si o intarziere majora in destinul sau suprem. De aceea exista atat de multe scrieri, venite prin channeling, care sunt raspandite peste tot pe unde pot fi facute cunoscute. Peste tot pe Internet multi lucratori intru Lumina, binevoitori si devotati, ofera din inima multe informatii pe gratis, pentru a veni in ajutorul celorlalti.


Mai exista inca persoane care cred ca toti se vor inalta, fara probleme si cu bagajul lor uman nerezolvat.

Permite-mi sa spun ca, in mod sigur, nu acesta va fi cazul. Este adevarat ca, in final, toata lumea se va inalta. Dar s-ar putea sa nu se intample in aceasta viata, sau pe aceasta planeta. Repet mesajul important din acest moment pentru tinerii lumii, precum si pentru cei care nu sunt atat de tineri: “Renuntati la dependente, sau va trebui sa parasiti planeta. Momentul slabiciuni a trecut.”

Cei care-si abandoneaza destinul, care-si sfasie chakrele isi diminueaza minunata lor lumina prin consumul de droguri, si de alte substante ce creeaza dependente, cum ar fi alcoolul, tigarile etc., nu pot scapa de a fi trasi la raspundere. Inca mai este timp pentru a va vindeca, daca va hotarati.


In prezent, bunavointa Divina va ofera o deschidere de o oportunitate extraordinara.

Esenta a ceea ce cautam cu totii este iubirea Divina si eliberarea de durere si de suferinta. Calea spre Intreg devine mai usoara, atunci cand ai ca partener de drum iubirea de sine.


Va multumesc pentru interesul si iubirea voastra. 
A fost o placere sa ma unesc cu voi astazi.
Va iubesc pe toti foarte mult.

       Eu sunt Adama, care va ofera alinare si sprijin.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.