MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Trairea intr-o casa a oglinzilor




Aurelia – Vrei sa spui ca tot  ceea ce traim in experientele noastre cele mai personale, sau ca societate, cultura si tara, este o oglinda creata pentru a ne reflecta constiinta proprie si cea colectiva?

Adama – Tot ceea ce se intampla, fie in plan personal sau global – indiferent daca este vorba de eruptia unui Vulcan, un cutremur, o revolta in unul dintre orasele voastre sau un razboi – oglindeste intotdeauna energia dezechilibrata sau reprimata pe care oamenii o tin in interiorul lor. Acestea reflecta mania, temerile, deceptiile, lacomia, nedreptatile omenesti, suferinta profunda etc., pe care oamenii le au in suflet. Ele sunt toate oglindiri – nimic mai mult decat reflexii ale devierilor de la planul Divin, in plan uman.

Aurelia – Majoritatea oamenilor nu inteleg cum ne cream realitatea. Ei spun ca daca ar fi sa-si faureasca propria realitate, si-ar crea corpul, casa sau partenerul de viata perfect, abundenta financiara etc.

Adama - Problema este ca oamenii nu au inteles sau nu si-au dat inca seama de modul in care o creeaza. De asemenea, creatia lor nu se naste doar din aceasta viata, iar “karma” sau lipsa de intelegere trebuie compensate inainte sa se poata manifesta modelul nou si perfect. Oamenii creeaza permanent, prin gandurile si sentimentele din fiecare moment, prin cuvintele si actiunile lor si, de asemenea, prin dialogurile interioare pe care le au in minte, pe parcursul zilei. Oamenii pot spune “doresc corpul perfect, sau casnicia perfecta”, dar gandurile si sentimentele pe care le intretin in majoritatea timpului, nu le sprijina dorintele. Daca ar fi ca cineva sa le arate, clipa de clipa, cum au fost gandurile si sentimentele lor si de cat dezechilibru au dat dovada in crearea realitatii lor, ei ar intelege de ce nu au corpul sanatos sau perfect pe care-l doresc, sau relatia desavarsita si abundenta la care aspira.

Oamenii trebuie sa devina cu adevarat constienti de gandurile, sentimentele, cuvintele si actiunile lor. Cuvintele au o putere foarte mare, iar voi va intariti, in mod constant, energia sentimentelor. Totusi, cuvintele nu se potrivesc intotdeauna cu sentimentele voastre. Ati putea spune ca vreti mai multi bani – dar in interior va simtiti sarac. Doriti sa fiti implicat intr-o relatie mai buna – dar, in interiorul vostru simtiti ca nu meritati si ca nu sunteti dispusi sa smulgeti buruienile din gradina sufletului, pentru a atrage acel partener perfect. Afirmati ca aspirati la corpul perfect – dar nu va iubiti pe voi insiva. Nu va iubiti corpul asa cum este si nu acceptati lectiile pe care le invatati cu trupul vostru in forma actuala.

Corpul poate raspunde doar la iubire si foarte multi dintre voi nu va iubiti sau nu aveti grija de trupul vostru, asa cum facem noi in Telos. Foarte putini dintre voi va iubiti suficient de mult pentru a va hrani pe voi insiva si corpul vostru in mod corespunzator sau consistent. Cei mai multi dintre voi nu-i oferiti corpului hrana de care are nevoie, pentru a reintineri si a radia acea sanatate perfecta. Cum va asteptati atunci sa va creati corpul perfect? Reafirmati, in mod constant, ceea ce nu doriti.

Traiti intr-o casa a oglinzilor, iar universul va da inapoi aproape acelasi lucru pe care il creati prin ganduri, sentimente si cuvinte. Atunci cand decretati ca “M-am saturat de asta sau de asta”, creati afirmatii foarte puternice, care va aduc inapoi energiile pe care tocmai le-ati numit.

Creati permanent afirmatii referitoare la ceea ce nu doriti. Fiti atenti ca universul va aude si respecta ceea ce declarati.
“Daca persoana asta spune ca este bolnava si obosita si continua sa repete acest lucru cu multa forta si consecventa, atunci inseamna ca asta isi doreste. Hai sa-i dam!”

Aurelia – Daca folosim Flacara Violeta pentru a echilibra karma si pentru a scapa de ea – dar este clar ca mai trebuie inca sa invatam lectiile pe care karma ni le da – cum le mai putem invata?

Adama – Flacara Violeta nu va va “scapa”, pur si simplu, de ele. Nu acesta este scopul ei. Flacara Violeta va va ajuta sa echilibrati karma si va va invata, in acelasi timp, lectiile pe care trebuie sa le invatati, desi intr-un mod mai bland. Daca va opuneti in continuare la lectiile si la intelegerea pe care vi le aduc situatiile cu care va confruntati, folosirea Flacarii Violete s-ar putea sa nu va aduca rezultatele dorite. Ea nu poate fi utilizata gresit, pentru a va impiedica sa castigati experienta si intelepciunea care reprezinta, in final, adevaratul sens al karmei.

Totusi, este o diferenta intre a invata o lectie intr-un mod bland, cu ajutorul indrumarii intelepte la care ati recurs, si a trece printr-o experienta foarte dificila pentru a capata aceeasi intelegere. Vedeti diferenta? Flacara Violeta va poate duce catre un loc in care sa va invatati lectiile, intr-o maniera foarte iubitoare si blanda, in care puteti inca sa invatati aceleasi lectii valoroase, intr-un mod simplu si usor. Nu trebuie sa fie atat de dureros si dificil precum alegeti sa le invatati in prezent. Impotrivirea fata de acceptarea cailor superioare, mai usoare, este cea care creeaza experientele aspre din vietile voastre.

Flacara Violeta a libertatii si a transmutarii - Capitolul 7
   Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.