MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

A visa un nou vis pentru planeta



      
       Adama - A visa un nou vis pentru planeta

Va transmit din nou calde salutari din inima mea spre inima voastra. Este o plecere pentru mine sa va vorbesc din nou. Subiectul pe care l-ati ales acum este in mod special important pentru inima mea. Mi-ar placea sa subliniez pentru toti cititorii nostri, cat de important este ca toti – in special cei care lucreaza cu lumina pe aceasta planeta – sa inceapa sa creeze foarte constient, in inima si sufletul lor, viziunea noii lumi in care doriti sa traiti si sa activati. Daca dorinta inimii voastre este aceea de a transcende truda vietii din prezent, de la suprafata, si de a va deplasa catre un mod de viata iluminat si fericit, trebuie sa renuntati la vechea paradigma care v-a tinut captivi si in suferinta prea mult timp.

Ati auzit cu totii vechea zicala: “fara o viziune despre viitor, oamenii mor”. Aceasta zicala veche este atat de relevanta si de potrivita pentru acest moment in care omenirea si planeta se afla la rascruce de drumuri.

In Telos si in celelalte orase subterane, noi pastram in locul vostru viziunea lumii noi, de foarte mult timp. Va rog sa intelegeti ca, pur si simplu, nu putem face totul in locul vostru. Conform legii Divine, oamenii de la suprafata trebuie si ei sa faca ceea ce le revine de facut.

Este momentul ca voi sa incepeti sa vizualizati acest lucru in fiecare zi, foarte constient si sa-l alegeti in toate aspiratiile, gandurile, sentimentele si dorintele voastre.

La inceputul secolului trecut, cu hotarire si daruire, preaiubitul maestru St. Germain  a cerut Mintii Divine si Federatiei Galactice a Luminii o dispensa. El a cerut ca “flacara libertatii” sa fie din nou eliberata pe Pamant. Dupa multe deliberari si multe intalniri cu diferite consilii ale Mintii Divine, Federatia Galactica a sistemului vostru solar si mai multe consilii planetare, permisiunea a fost, in final, acordata. Libertatea este una dintre multele atribute ale “Flacarii Violete de transmutatie”.

Fara revenirea acestei Flacari la suprafata, nu va exista nici o posibilitate ca omenirea sa aleaga, de buna voie, sa evolueze din starea actuala.

Pana la acel moment, Flacara Libertatii – impreuna cu toata cunoasterea si intelepciunea care o insotesc – fusese luata de foarte mult timp de la populatiile de suprafata. Aceasta pierdere a libertatii v-a permis sa traiti experienta limitarilor, pe durata intruparilor voastre. Pierderea Flacarii a fost una dintre cauzele majore ale suferintei traite de omenire. Datorita karmei oamenilor si folosirii incorecte a Flacarii, in trecut, ea a fost retrasa de la suprafata, in momentul scufundarii finale a Atlantidei.

Va cer ca in inima voastra sa simtiti iubirea pe care o are St. Germain pentru omenire si sa fiti recunoscatori pentru daruirea si serviciul lui neobosit in beneficiul vostru. Pentru a garanta aceasta dispensa data omenirii, el a trebuit sa-i ofere Mintii Divine energia realizarilor sale si perle de glorie din coroana sa, ca garantie pentru eventualitatea in care omenirea va folosi din nou incorect aceasta Flacara. El v-a iubit pe toti atat de mult, incat a fost dispus sa-si asume acest risc.

·       Ramane ca voi sa creati noul vis. Ce veti crea?

Jucati-va rolul, dragii mei, visand activ un vis nou pentru planeta. Imaginati-va tipul de societate in care vreti sa traiti. Acum cand torta libertatii este eliberata, crearea noii lumi in care doriti sa locuiti este responsabilitatea si alegerea voastra.

Incepeti sa visati la viziunile voastre despre Raiul pe Pamant si la modul in care doriti ca acestea sa se manifeste.

Fiti specifici si nu ezitati sa includeti toate detaliile miraculoase. Voi toti sunteti Dumnezei co-creatori. Pamantul se indreapta acum spre o noua dimensiune. Acum se creeaza o noua lume pentru voi, daca o alegeti, dar ea nu este inca complet structurata sau definita. Ea asteapta propria voastra contributie creatoare. Fiecare va avea o perceptie usor diferita. Pe masura ce veti incepe sa visati astfel, energiile se vor uni si vor crea o noua si minunata realitate pe planeta noastra.

Este important ca voi sa nu lasati exclusiv aceasta sarcina pe seama Taramurilor Luminii si noua, celor din Telos. Noi am creat deja lumea noastra de paradis si locuim in ea. Acum aveti ocazia de a crea lumea visurilor voastre. Participarea voastra ca si co-creatori este de maxima importanta. Daca nu faceti asta, nu veti putea fi considerati ca va folositi pe deplin puterea si veti continua sa aveti parte de limitari in viata voastra.


MESAJE DE LA ADAMA _ PARTEA I – CAPITOLUL 1


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.


Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această

perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la

frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la
Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima
compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în
inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.