MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Corpul Emotional




Aurelia – Ne poti spune mai exact cum sunt afectate de consumul de droguri fiecare dintre cele patru corpuri ale noastre – emotional, fizic, mental si spiritual – precum si campul auric?


Efecte ale corpului emotional


Adama – Vom incepe cu cele patru corpuri. Cel mai afectat este corpul emotional. In principal, entitatile ii ademenesc pe oameni si ii fac sa-si creeze dependente, generand o senzatie de foame sau pofta pentru substanta respectiva in corpul emotional si in plexul solar.

S-a constatat ca cei care iau aceste substante isi intarzie cresterea si maturizarea corpurilor lor emotionale. In general ei pot ramane destul de neechilibrati sau imaturi pentru multi ani, sau chiar pentru restul intruparii lor. Atunci cand vedeti barbati sau femei de 30-40 de ani cu o maturitate a unui tanar de 15-20 de ani, veti sti ca exista ceva ce a oprit dezvoltarea corpului lor emotional. De obicei, corpul emotional inceteaza sa se maturizeze la varsta la care persoana incepe sa consume aceste substante. Astfel, auziti deseori ca se spune despre cineva ca are 43 de ani, dar se comporta ca la 16. Intelegeti ce vreau sa spun?

Aceasta imaturitate emotionala creeaza deficiente in formarea caracterului celor care consuma droguri. In loc sa se dezvolte calitatile Divinitatii lor, dependenta ii face pe multi dintre ei sa apeleze la tot felul de manipulari, inselatorii si modalitati anormale de achizitionare a banilor necesari cumpararii unei alte doze. Unii pot recurge chiar la omor sau prostitutie pentru a obtine fondurile necesare satisfacerii dependentei lor. Dependenta de droguri distruge sau diminueaza deseori calitatile sufletului, iar obiectivele intruparii nu sunt indeplinite.

Toti au o anumita dorinta de a evolua si de a deveni fiinta Divina care sunt. Aceasta este insasi natura voastra, dreptul vostru din nastere. Cei care folosesc droguri sau substante similar ce creeaza dependenta, cauta in exterior ceea ce poate fi gasit doar in adancimile sufletului. Abuzul de droguri arata lipsa dorintei de a trece prin canalele normale de invatare, prin lectiile zilnice de viata care va ajuta sa evoluati. Va spun sincer, nu exista scurtaturi exterioare pe calea spre iluminare. Totul se gaseste in voi.

Pe masura ce vibratia planetei se mareste, tinerii lumii si consumatorii de droguri vor trebui sa-si asume in mod serios responsabilitatea pentru viata lor, pentru evolutia lor si pentru obiectivele predeterminate ale intruparii lor. Ei vor fi pusi curand in fata unei alegeri – ori de a renunta la viciu, ori de a parasi intruparea lor actuala, pentru a petrece un timp in planul astral, impreuna cu energiile cu care s-au jucat. In fond, la un moment dat aceasta este alegerea pe care vor trebui sa o faca, daca intentioneaza sa mearga pe valul inaltarii cu cei care au ales sa se uneasca cu Sinele lor Divin.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simți chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.