MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Raza Albastra, Raza Vointei Lui Dumnezeu





 Adama, impreuna cu Maestru El Morya

Adama ne povesteste despre Raza / Flacara Albastra, Raza Vointei Lui Dumnezeu.

El explica avantajele spirituale ale abandonarii in Voia Divina si ne prezinta o meditatie minunata, care ne ofera o mai mare intelegere a cuvantului “abandonare”.


        Aurelia Louise

Hmmm…Adama este aici. Asteapta rabdator sa termin de vorbit. Poate ca se intreaba cine a fost invitata sa vorbeasca aici, astazi – el, sau eu. (Rasete!)


         Adama

Salutari, iubiti prieteni! Va vorbesc astazi din eleganta mea resedinta din Telos, dar sunt si impreuna cu voi toti, in acelasi timp. In acest moment avem alaturi de noi un partener tacut – prezenta extraordinara a dragului nostru prieten El Morya.

Amandoi dorim sa transmitem profunda noastra iubire, tuturor celor care se conecteaza la inimile noastre prin aceasta transmisie.




Vedeti voi, fara vointa lui Dumnezeu nu avansati prea mult pe calea voastra spre evolutie. Acesta este chiar primul pas, efectiv, la celelalte etape. Daca nu vreti sa va supuneti “vointei superioare” a fiintei voastre – Vointa propriei voastre “Surse Divine” – cum va veti recunoaste noua voastra casa? Daca nu sunteti dispusi sa capitulati in fata a ceea ce incearca sa va aduca inapoi “acasa” – locul perfectiunii, al fericirii, al beatitudini si al nelimitarii voastre Divine, paradisul vostru pierdut – atunci cum credeti ca veti ajunge vreodata acolo?

Vointa lui Dumnezeu nu reprezinta un Dumnezeu din afara voastra. Este, pur si simplu, Dumnezeu care sunteti si care ati fost dintotdeauna – desi atunci cand existati intr-o intrupare fizica, aveti tendinta sa uitati temporar, acest lucru. Prezenta voastra Divina este absolut atotstiutoare, omniprezenta si omnipotenta si va poate implini toate dorintele.

Temporar ati uitat ca nu sunteti cu nimic mai prejos decat o expresie a acestui maret EU SUNT, intrupat in experienta omeneasca. Veniti aici cu planul de a atinge perfectiunea sufletului si de a va extinde propria Divinitate in plenitudinea Cunoasterii si a Intelepciunii Dumnezeului vostru. Sunteti aici pentru a cauta iluminarea desavarsita si libertatea spirituala deplina.

Sunteti aici pentru a deveni un Dumnezeu nelimitat, in toate planurile de existenta. Acesta este un plan al iubirii de Sine – si acel Sine nu este altul decat voi. Sunteti inca prea prinsi de treburile voastre lumesti si nu cautati sa realizati obiectivele pentru care v-ati reincarnat. Pentru prea multi dintre voi, chestiunile legate de calea si evolutia sufletului au devenit ultima preocupare in agenda proprie.

Ei bine, dragii mei prieteni, atunci cand dati la o parte, in mod constient, adevaratele obiective ale intruparii, de dragul preocuparilor omenesti temporare, viata voastra pare sa oglindeasca ceva foarte diferit fata de ceea ce v-ati asteptat sa fie experienta voasta de viata, inainte de a va intrupa aici. Odata ce treceti din nou dincolo de val, pe masura ce va treceti in revista viata pe care tocmai ati parasit-o, apar intotdeauna regrete profunde. Exista o dorinta adanca de a primi o alta ocazie pentru intrupare, aceea de a va implini toate dorintele sufletului, pe care vi le-ati negat in viata actuala.

Si aceasta este modul in care caruselul ciclurilor nesfarsite de reincarnare a sufletului continua sa se repete, iar si iar, intrupare dupa intrupare. Cu multa rabdare si compasiune, prezenta voastra Divina v-a oferit mii si mii de astfel de ocazii. De fiecare data cand veniti aici, foarte multi dintre voi ignora motivele care v-au facut sa luati decizia in sine.

Viata dupa viata, nu v-ati respectat obiectivele propuse pentru intruparea voastra. Acesta este si motivul pentru care mai sunteti inca aici, in loc sa va bucurati de beatitudinea taramurilor luminii. Veti continua sa reveniti, iar si iar, pana cand, intr-un final, va veti supune dorintelor propriului suflet. Prezenta voastra Divina v-a urmarit cum suferiti, cum cautati si munciti la nesfarsit, pe parcursul mai multor vieti.

V-a observat durerea, deznadejdea, temerile, lacrimile, indoielile, vinovatiile si spaimele. A fost martora la marea intelepciune castigata in toate aceste incarnari – in mod individual, sau pentru intreaga Creatie. Si aceasta Prezenta vrea ca, in prezent, sa va aduca acasa la libertate, la iubire, cunoastere, unitate si la tot ceea ce reprezentati voi ca fiinta Divina.

Ea arde de dorinta de a va aduce inapoi acasa, dar nu va poate forta; are nevoie de dorinta, intentia si cooperarea voastra. Are nevoie sa va recunoasteti toate partile fiintei voastre, pe care le-ati abandonat si urat de-a lungul multelor incarnari. Sinele vostru Divin va cere acum sa va “abandonati” in fiecare zi caii care va sta in fata, cu iubire si cu incredere. Prin aceasta abandonare plina de iubire vi se va arata, pas cu pas, drumul inapoi spre “soarele fiintei voastre” – perfectiunea voastra Divina.


Aceasta este motivul pentru care abandonarea in fata Vointei proprie voastre Divinitati reprezinta o foarte mare gratie Divina pe care v-o acordati voua insiva.


“Voi” veti fi beneficiarii principali ai acestei gratii Divine. Intr-o zi, va veti intreba de ce ati asteptat atat de mult pentru a reveni “Acasa”. Intr-o zi, va veti da seama ca, de fapt, nu a trebuit niciodata sa suferiti; ca asta a fost alegerea voastra. Rezistenta voastra impotriva Iubirii care sunteti este cea care a creat intreaga suferinta si lectiile pe care le traiti de mult timp. Este momentul sa adoptati o viata care va va favoriza evolutia si va va invalui pe toti – in locul uneia care sa va diminueze capacitatile.

Atunci cand va abandonati, va transformati treptat ego-ul uman – cunoscut si sub denumirea de ego fals – revenind la constiinta originala a naturii voastre Divine. Pe masura ce capitulati in fata procesului de curatare si vindecare a fiintei voastre, cu deplina incredere, fara judecata si fara nicio teama, puteti trece prin el, mult mai rapid.

Procesul insusi este mult mai putin dureros, daca nu va impotriviti lui in permanenta. Primul pas este intotdeauna si cel mai greu, cat si partea cea mai coplesitoare a drumului. Aveti incredere ca, odata ce faceti acest pas, restul va fi mult mai usor.

Atunci cand va opuneti sa adoptati ce este cel mai indicat pentru drumul vostru, sufletul va va permite, pur si simplu, sa faceti ce doriti pentru o vreme, pana cand nu veti mai putea suporta. Timpul nu are o importanta majora pentru suflet, dar noi, maestri ai luminii, stim ca ati suferit suficient de mult pe aceasta planeta.

Va sugeram ca acum sa alegeti un destin mult mai fericit.



Adama prin Aurelia Louise Jones



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.