MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Adama - Va intampinam cu bucurie inapoi, in valea iubirii, unde valea lacrimilor a devenit valea bucuriei




Acest experiment maret la care v-ati oferit sa participati voluntar cu atata entuziasm, venind din diferite lumi si universuri, are un inceput – care a avut loc in urma cu milioanele de ani – si un sfarsit. Aceasta incercare grandioasa i-a ajutat pe cei de pe Pamant sa devina suflete puternice si curajoase. Datorita marilor lor sacrificii, sufletele Pamantului sunt inaltate acum in si mai multa glorie, faurindu-si un destin atat de maret. Sunteti destinati sa deveniti punctul de atractie al acestui univers si invatatorii noilor civilizatii ce se vor naste.

Pe masura ce va aliniati la Vointa lui Dumnezeu, prin intermediul abandonarii, sunteti destinati sa ajungeti printre cele mai “cautate” suflete de pretutindeni – din acest univers si din celelalte. Planeta Pamant, care a trait experienta celui mai dens intuneric si a celor mai mari suferinte, va fi curand inaltata la o stare de mare lumina si iubire, un exemplu din care pot invata si altii. De fapt, nu exista nici un loc ca Pamantul. Fiti mandri si sperati sa fiti cetateni ai acestei planete. Ati suferit suficient de mult si acum este vremea ca voi sa reveniti Acasa. Sunteti insufletiti de aceasta speranta si va asteptam sa va uram bun venit si sa va imbratisam. Asteptam cu nerabdare sa va intampinam cu bucurie inapoi, in valea iubirii, unde valea lacrimilor a devenit valea bucuriei.

Pe masura ce va eliberati de multele straturi de durere si de trauma din trecut, multi dintre voi descopera ca nu au incredere in Dumnezeu si Spirit. Pentru voi, a va “abandona” Vointei Divine este o propunere infricosatoare.

Simtiti ca ati fost tradati si abandonati in aceasta viata si in altele si ca intrati intr-un loc infricosator. Aceasta este problema esentiala care a dus, partial, la caderea initiala de constiinta. Separarea initiala de Sursa voastra Divina a produs suferinta. Apoi, durerea a creat lumea in care traiti in prezent. Separarea a permis aparitia tuturor manifestarilor de acest gen, necesare pentru a crea experientele pe care le-ati trait pe aceasta planeta.
Cum puteti sa-L percepeti cu adevarat pe Dumnezeu si pe Sinele vostru, fara a sti cum este sa nu-L cunoasteti pe Dumnezeu. Ceea ce a fost la inceput un pic de teama si indoiala, in final a devenit o lipsa de incredere in Dumnezeu si in voi insiva.

Testul vostru din prezent este sa aveti din nou incredere in Divinitate si sa renuntati la constiinta care a dus la separarea de Dumnezeu, pentru atat de mult timp. Universal este un loc plin de iubire si de bunavointa si va va oferi totul, atunci cand veti avea “incredere”. “Caderea” a avut loc treptat, atunci cand cateva suflete intrupate au inceput sa se intrebe daca Dumnezeu va continua sa le asigure totul. Dupa mai multe milioane de ani, in care Creatorul vostru a oferit intotdeauna totul pentru fiecare, fara exceptie, multi oameni au inceput sa se intrebe ce s-ar intampla daca acest lucru s-ar sfarsi brusc. Ei au “cazut in convingerea” ca, daca Dumnezeu ar inceta sa le mai dea, ei vor trebui sa-si asigure singuri traiul. Acest concept deformat, pe care l-au avut doar cativa la inceput, a fost transmis, in final, maselor.

Temerile care au dat nastere acestei lipse de incredere s-au amplificat din ce in ce mai mult, pana cand intreaga rasa umana a renuntat aproape complet la drepturi ei Divine din nastere. Restul tine de trecut.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."



Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.