MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Calea iubirii si a abandonarii reprezinta cheia reintoarcerii acasa




In Telos, urmarim cu mare interes reactiile miilor de oameni care au citit informatiile transmise de noi, prin intermediul primei carti. Astfel incat, multi dintre voi – daca nu chiar toti – v-ati deschis mult inimile. Amintirile voastre stravechi au fost trezite. Am observat lacrimile de speranta si dorul pe care aproape toti le-ati simtit atunci cand ati citit materialul despre vietile noastre in Telos si in Lemuria.

Ati devenit constienti nu numai de faptul ca pe aceasta planeta este posibil un alt tip de viata, ci ca ea este chiar in curs de desfasurare, pentru cei care accepta transformarea prin iubirea de sine si intelepciune spirituala.

Va invitam sa faceti acest lucru, astazi, cu ajutorul nostru. Am batatorit deja drumul, deschizand astfel calea pentru ca voi sa calcati pe urma pasilor nostri si v-ati intins mainile pentru a va ajuta. Deoarece, in prezent, suntem aici pentru voi, calea va fi mai usor de strabatut decat a fost pentru noi. Pentru toti cei care doresc sa se uneasca cu noi si sa impartaseasca tipul de viata de care ne bucuram acum, calea iubirii si a abandonarii reprezinta cheia reintoarcerii voastre acasa.


Am ajuns la gradul de gratie Divina pe care l-am atins astazi in vietile noastre, doar pentru ca, cu mult timp in urma, ne-am “abandonat” si noi acelei vointe Divine. Prin aceasta, vietile noastre s-au transformat treptat – si asa se va intampla si cu ale voastre.


Ceea ce am avut noi de facut, s-a desfasurat in circumstante mult mai dificile si mai dureroase decat situatiile pe care le intampinati voi astazi.

Sa va spun ceva despre trecerea noastra in Lumina, in urma cu douasprezece mii de ani. Ati putea fi surprinsi sa aflati ca, dupa distrugerea continentului nostru, a trebuit sa rezolvam problemele, la fel cum vi se cere voua in acest moment.

Ganditi-va ca, peste noapte, am pierdut tot ce aveam – toate lucrurile cu care ne indentificam in Lemuria. In plus, cel mai dureros era faptul ca am fost despartiti brusc de aproape toti cei pe care i-am iubit vreodata. Intreaga frumusete a Lemuriei, toata munca depusa de noi atata timp, toate aspectele vietilor noastre de zi cu zi au disparut dintr-odata.

Tot ceea ce ne-a mai ramas eram “noi insine”, aspectul Divin al sinelui, in fata caruia a trebuit sa ne supunem, pentru a primi din nou “totul” de la Creatorul nostru.


Telos se afla atunci intr-o faza initiala de dezvoltare si nu era, bineinteles, maretul si minunatul oras care a devenit in prezent.


Exista o deschidere uriasa in interiorul muntelui, pe care am incercat sa o configuram ca pe un oras, pentru a salva o mica parte din populatia lemuriana si ceea ce mai ramasese din cultura noastra. Orasul Telos era inca intr-o etapa primitiva in comparatie cu frumusetea si confortul ce existau la suprafata – si cu ceea ce este el acum.

Trebuia sa intelegeti ca, peste noapte, a trebuit sa ne supunem unui standard de viata foarte diferit – lucru care, pentru mult timp, a fost destul de dificil – si sa ne faurim o viata noua. Cu mult curaj si hotarare, am continuat sa ne construim orasul, nu doar pentru noi, ci si ca un punct de contact pentru generatiile viitoare ce se vor naste din nou, in cadrul culturii lemuriene. Dupa ce am pierdut totul in afara de noi insine, am muncit foarte mult, timp de secole, vindecand ranile lasate in urma de pierderile noastre si creand ceva nou si permanent.

Ne-ar trebui mai multe volume pentru a va povesti provocarile dificile cu care a trebuit sa ne confruntam.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.