MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Ceea ce devenim, ramane cu noi pentru totdeauna

      


     
       Aurelia Louise

Simt un mare entuziasm in interiorul meu, deoarece stiu ca se pregateste ceva maret pentru planeta. Mai stiu si ca, in prezent, energia se transforma foarte rapid, iar valurile de separare dintre dimensiuni se subtiaza treptat. Maestrii Inaltati sunt mai aproape si din ce in ce mai pregnant in contact direct cu noi – mai mult decat oricand inainte. Daca fac o comparatie intre cum erau lucrurile pe vremea copilariei sau la douazeci de ani si azi, exista in mod clar o raza de speranta ce se contureaza la orizont. Chiar daca norii negri nu s-au risipit complet, toata lumea simte modificarile. Iata ce as vrea sa va spun.

Pe masura ce lasam ca aceste lucruri sa se desfasoare, trecand prin toate etapele, descoperim ca sunt pline de magic. Mi-a trebuit ceva timp pentru a vedea si simti aceasta, dar acum chiar o simt si o stiu. Aceia dintre noi care lucreaza direct cu fiinte aflate de cealalta parte a valului, ca invatatori, sunt aici pentru a arata drumul celor care incearca sa creeze o lume mai buna decat cea cu care ne-am obisnuit. Dar, in ultimul timp, viata este propria voastra calatorie si, indiferent de cat ajutor vi se ofera, nimeni nu o poate efectua in locul vostru.

Urmatorii zece ani vor fi cei mai important si decisivi ani pe care i-ati trait vreodata pe aceasta planeta. Aceasta perioada va fi hotaratoare pentru ce veti deveni, unde veti merge sau ce veti fi in viitorul vostru cosmic.

Planeta si omenirea au ajuns la sfarsitul unui ciclu cosmic major. Pamantul, impreuna cu oamenii care aleg sa o faca, intra in prezent intr-un ciclu de evolutie superioara. Iar voi, ca suflete evoluand pe corpul Lui, va confruntati in prezent cu cele mai importante alegeri pe care le veti face vreodata. Acum trebuie sa hotarati daca vreti sa insotiti Pamantul intr-o noua realitate de iubire si lumina, sau vreti sa ramaneti in urma, pentru a trece din nou printr-un sir lung de intrupari, in cadrul celei de a treia dimensiuni. De voi depinde daca alegeti sa traiti in lumea noua aici, sau sa va mutati pe o alta planeta tridimensionala, intr-un alt univers si sa continuati sa va traiti viata in acelasi fel in care se desfasoara ea aici, in acest moment, cu toate limitarile si provocarile pe care le ofera viata tridimensionala.

Pamantul isi merita, cu adevarat, inaltarea sa mareata. Se aud clopotele care anunta trecerea intr-un nou ciclu cosmic. In fond, el a demonstrat o iubire si o toleranta nemarginita fata de omenire, care, in schimb, nu a dat dovada de prea multa recunostinta. Pamantul ne-a oferit corpul sau intr-un mod atat de neconditionat, pentru a ne da ocazia sa traim experienta liberului arbitru. Intrebarea care trebuie sa ne-o punem la ora actuala este: Alegem sa avansam spre nivelul urmator, sau dorim sa ramanem? Ce realitate alegeti cu adevarat sa creati si sa adoptati pentru voi, in cei cativa ani ce raman?

Ii aud tot timpul pe oameni spunand ca sunt atat de prinsi in treburile de zi cu zi, incat, oricat de mult ar dori sa-si indeplineasca munca spirituala si de vindecare in beneficiul propriei lor evolutii, aceasta decizie este amanata permanent. “Ei bine, lasa ca m-apuc maine sau luna viitoare ori, probabil, la anul, cand lucrurile se vor mai schimba un pic. Atunci voi avea timp sa ma ocup de vindecare si de activitate mea spirituala. “Va dati seama ca timpul nu asteapta pe nimeni si ca ne aflam azi in pragul unei schimbari importante?"

Ceea ce ne spun acum toti Maestrii Superiori, Adama, Sananda, Maitreya, Arhanghelul Mihail, St. Germain si toti ceilalti, este ca ACUM nu exista nimic, chiar nimic, mai important decat munca noastra spirituala si de vindecare. Toate celelalte sunt doar ceva care ne distrage atentia, pentru a ne tine departe de “adevaratul scop” al intruparii noastre aici. Schimbarile dupa care tanjiti vor deveni realitate in viata personala, doar ca rezultat al acelei munci. Pe scurt, nu exista alta cale. Nu se va modifica nimic in viata noastra, decat daca-l schimbam singuri; aceasta este treaba noastra. Asta am venit sa facem in aceasta viata si, daca nu vrem, nimeni nu o va face in locul nostru. Da, trebuie sa ne onoram multele obligatii ale vietii noastre cotidiene, dar, in final, ceea ce va avea cu adevarat importanta in urmatorii cativa ani nu este atat ceea ce am facut, cat ceea ce am devenit!

Ganditi-va la urmatoarele. Ceea ce facem vine si pleaca odata cu trecerea timpului, dar ceea ce devenim, ca fiinte Divine - imbratisandu-ne Divinitatea din perspectiva vietii umane – ramane cu noi pentru totdeauna.


Adama prin Aurelia Louise Jones



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.