MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

ADAMA - As dori sa va explic scopul punerii voastre la incercare




As dori sa va explic scopul punerii voastre la incercare.

Trebuie sa intelegeti ca Dumnezeu nu va pune direct la incercare, confruntandu-va cu dificultati, doar pentru a fi rautacios. Atunci cand adoptati aceasta abandonare de dragul recastigarii libertatii voastre spirituale, nu sunteti supusi unei forte exterioare sa va impiedice sau sa va stanjeneasca. Testarea este o ocazie pe care ati chemat-o pentru a sterge si echilibra negativitatea pe care ati creat-o in trecut.

Acum voi alegeti sa va vindecati de dragul evolutiei spirituale, iar experientele oferite favorizeaza desfasurarea acestui proces de vindecare.

Atunci cand sunteti intr-o stare de incredere totala, universul raspunde si incepe sa va dea imediat ceea ce aveti nevoie.

De fapt, Dumnezeu nu doreste sa va puna la incercare. Dumnezeu este iubire – iar iubirea Lui este neconditionata. Atunci cand va deschideti in fata abandonului despre care vorbim, universul va aduce in cale toate situatiile si ocaziile necesare pentru a va echilibra toate problemele si a le vindeca pentru totdeauna. Veti fi extrem de uimiti cand veti descoperi cat de repede raspunde universul la cererile voastre, atunci cand sunteti la unison cu Vointa Divina.

Vreau sa va mai spun ceva, inainte de meditatie. In clipa in care faceti un angajament real si consecvent fata de Prezenta voastra Divina, de a va supune in totalitate procesului de schimbare si de transformare, Prezenta voastra va va ghida in cel mai rapid si mai direct mod, pentru a obtine obiectul dorintelor voastre si a va deschide usa care duce spre “tot”.

Deschiderea in fata Vointei lui Dumnezeu se face prin abandonare. Iar Vointa Domnului este chiar atributul care va va calauzi pe tot drumul inapoi spre Casa, spre gratia Divina. Sufletele de pe aceasta planeta trebuie sa-si dea seama ca , inainte de a putea ajunge la anumiti maestri pentru initiere si inaltare, ele trebuie sa treaca mai intai testele lui El Morya, care sunt incercari de supunere in fata Vointei Divine.

In cazul in care va hotarati sa faceti un angajament real fata de inaltarea si calatoria voastra spirituala si nu sunteti dispusi sa treceti testele abandonarii, cum veti putea depasi celelalte incercari?

Ceilalti maestri nu vor putea lucra cu voi, pana cand nu veti intelege diferite aspecte ale razei albastre. Si apoi, cand sunteti pregatiti pentru un alt maestru, sunteti escortati elegant catre acesta, cu o “recomandare”.

Eram nerabdator sa va vorbesc despre abandonare. Acesta este lucrul cel mai necesar in prezent. Depasirea temerilor este cheia. Pe masura ce numarul celor care se elibereaza de frica sporeste, va fi mai usor si pentru ceilalti. Daca vreti sa stiti cum puteti ajuta planeta, cel mai important lucru de facut este sa va eliberati de propriile temeri, sa va abandonati cu Iubire fata de ceea ce este si sa renuntati la toate judecatile.

Cu cat veti exersa mai mult acest lucru si veti reusi – si ii veti incuraja si pe ceilalti sa faca la fel – cu atat mai mareata va fi calea pe care o creati pentru voi si pentru restul oamenilor.

Cel mai bun mod prin care puteti ajuta planeta este ca, mai intai, sa va lamuriti voi insiva.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.