MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Calea revenirii Acasa, la adevaratul sine




Supunerea in fata Vointei lui Dumnezeu ofera sufletului initierile necesare si prilejul de a reface acest drept din nastere, pentru fiecare dintre voi. Acesta este motivul pentru care trebuie sa va vindecati, in prezent, de aceasta lipsa de incredere. Pentru asta aveti nevoie de curaj si de angajament. Renuntarea la ceea ce este cunoscut si patrunderea in apele adanci si linistite ale necunoscutului reprezinta actul suprem de incredere. Lasati-va inima sa asculte chemarea sufletului si veti afla alegerea pe care o puteti face acum. Veti sti care este adevaratul vostru scop aici, pe planeta, in acest moment de accelerare si de evolutie.

Atunci cand ati ales sa “nu aveti incredere” in Dumnezeu, ati permis desfasurarea experientelor si a tuturor consecintelor care au insotit aceasta alegere, astfel incat ati putut beneficia de intelepciunea pe care v-a adus-o.

Teama oamenilor de a avea incredere in Dumnezeu aduce acest angajament catre Sinele vostru Superior, ca doriti sa reveniti acasa, sa va inaltati si sa dobanditi starea de maestru.

Pentru aceasta este nevoie sa va limpeziti toate problemele nerezolvate. Pe parcursul procesului, Sinele vostru Superior va va aduce pe scena vietii intregul material intunecat, pe care vi l-ati creat de-a lungul timpului.


Aceste probleme trebuie reconsiderate, ca sa aveti ocazia de a face alegeri noi – din iubire si incredere si nu din teama.


Toate chestiunile care trebuie echilibrate si intelese, orice karma reziduala ce trebuie arsa, va sunt aduse in viata. Confruntarea cu toate acestea poate fi, pe moment, dificila. V-ati putea gandi: “Am facut angajamentul de a incepe sa am incredere in Dumnezeu si viata mea a devenit plina de provocari”. Si apoi alegeti sa “cadeti” din nou in ciclul neincrederii. Calea este sa permiteti desfasurarea tuturor situatiilor care vor aparea si sa asistati la ele, chiar daca, pentru un timp, acest lucru poate fi dificil. Indiferent de ce pare sa se intample in viata voastra, chiar daca aceasta devine temporar mai dificila, aveti incredere ca sunteti pe un drum nou si ca, in final, energia se va transmuta. In comparatie cu milioanele de ani de neincredere fata de Creatorul vostru, aceasta revenire Acasa, la adevaratul vostru sine se poate manifesta destul de rapid.

Gânditi-va la Iov, cel din scripturile voastre. El a fost testat in mod serios, dar a continuat sa aiba incredere. Si atunci cand a putut sa-i demonstreze lui Dumnezeu ca va continua sa creada, in pofida a tot ceea ce pierduse, toate i-au fost date inapoi – inclusiv sanatatea, sotia si copiii – si chiar mai mult decat atat. Dar mai intai a trebuit sa treaca prin noaptea intunecata a sufletului. Si asa veti face si voi!

Lasati ca acest proces de trecere prin aceasta noapte sumbra sa se desfasoare. Confruntati-va, in final, cu tot ceea ce ati ascuns in intuneric atata timp, fara judecata sau atasament – deoarece in aceste umbre veti gasi, de asemenea, toate darurile voastre. Veti descoperi atributele dreptului vostru de nastere Divin si va veti primi inapoi toate energiile. Veti avea din nou incredere in Creatorul vostru, iar abandonul in iubire deplina va deveni salvarea – si nu deznadejdea voastra.

Intreaga omenire traieste in fond, aceeasi cale de evolutie. Nu trebuie sa simtiti vinovatie sau regrete, deoarece aveti aceleasi chestiuni de rezolvat. Experienta voastra actuala ar putea sa para diferita, dar este acelasi drum pentru toti. Adama


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.