MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Fii Lui Dumnezeu




Lipsa de incredere si separare de Sursa voastra au creat aceasta lunga, foarte lunga calatorie plina de suferinte. Acum este timpul sa renasteti complet, prin iubire si incredere.

Atunci cand spuneti, in sfarsit: “Ma voi elibera de propriile conceptii false si de temeri si voi avea incredere in proces, indiferent de cat de dureros ar putea deveni”, ati facut acel prim pas – si cel mai greu. Atunci cand va veti confrunta, in sfarsit, cu suferinta si mania, nu va fi atat de dureros pe cat v-ati asteptat. Procesul, daca este acceptat, va va duce inapoi “Acasa” – si veti ajunge, in cele din urma, la capatul suferintelor si lipsurilor. Veti intelege universul si viata voastra cu o noua compasiune si blandete – iar lupta care v-a dominat viata v-a inceta.

Odata ce ati depasit aceasta teama, totul se va deschide in fata voastra si veti putea avea totul, fara nici o limita.

Nimic nu va mai este inaccesibil. Veti sti cu siguranta ca acest univers de care v-a fost teama atat de mult timp, va va oferi tot ce v-ati dorit si ati avut vreodata nevoie. Ceea ce voi numiti pacat originar – si caruia eu i-as spune lipsa originara de incredere in Dumnezeu – este, in fond, ultimul lucru pe care trebuie sa-l invingeti.

Acest lucru se aseamana cu povestea lui Adam si a Evei – o metafora ce descria lipsa de incredere in Dumnezeu, iar acest lucru a dus la separare.

Da, povestea lui Adam si Eva este doar o poveste consemnata fara sa fie bine inteleasa. Desi alegoria din scripturile voastre poate contine o oarecare samanta de adevar, cu siguranta ca lucrurile nu s-au intamplat astfel. Povestea lui Adam si a Evei si a caderii omenirii din gratia Divina este, intr-adevar, foarte complexa. Intr-o zi, toate inregistrarile reale ale trecutului vor fi puse la dispozitia oamenilor si, in final, veti intelege si veti invata multe din aceste marturii deosebite.

Aceasta poveste este, pur si simplu, o exprimare generala a ceea ce s-a intamplat – si nu una exacta.

Ceea ce este reprezentativ e ca oamenii au incetat sa mai aiba incredere in Creatorul lor si au imbratisat frica. Aurelia are o carticica numita Fii lui Dumnezeu, scrisa de Christine Mercer. Aceasta este povestea unei femei care s-a hotarat sa aiba incredere in Dumnezeu, indiferent de ceea ce i se va intampla. Increderea ei a fost pusa la cele mai grele incercari. Pe parcursul perioadei de suferinte, a luat decizia ferma de a nu se mai plange niciodata de nimic. A continut sa aiba incredere, indiferent cat de dureros era. Desi a facut acest anganjament profund de “abandonare”, femeia a fost foarte greu pusa la incercare. Finalul fericit al acestei povesti adevarate este ca, intr-un timp foarte scurt, ea a echilibrat atat de mult din karma, incat, unul dupa altul, au inceput sa se reverse in viata ei miracolele. Tot ceea ce pierduse i s-a dat inapoi insutit.

In timpul perioadei de incercari, femeia ii multumea lui Dumnezeu pentru fiecare dificultate pe care o intalnea, stiind ca aceasta o va duce catre ceva mult mai mare si mult mai maret – si asa a fost! Cativa ani mai tarziu, ea a putut sa-si poarte corpul spre o inaltare fizica, intr-un moment in care nimeni de pe planeta nu putea, iar energiile de pe Pamant nu sprijineau inca o asemenea activitate – asa cum se intampla in prezent.

Aceasta carticica i-a lasat o impresie adanca Aureliei, intr-o vreme in care si ea trecea printr-o perioada mai dificila. Citea pana noaptea tarziu, din scoarta in scoarta, cartea pe care o gasise intr-un anticariat, la un pret de doi dolari. Reactia Aureliei a fost… “Hmmm! Cred ca situatia mea, care nu este in nici un caz atat de dramatic ca a ei, ar putea fi imbunatatita, folosind aceleasi principii folosite de femeie. S-a gandit in inima ei ca atitudinea fata de situatia de viata prin care trecea nu era nici pe departe caracterizata de bunavointa Divina si de recunostinta, cum era cea a Christinei si ca ea era plina de resentimente.

A citit cartea de doua ori si apoi a decis sa aplice principiile unei “atitudini pline de recunostinta”, cat de mult putea. Situatia Aureliei s-a imbunatatit aproape imediat, iar in cateva luni era din nou fericita, asa cum nu mai fusese de mult timp. Inima ii era libera si situatia ei financiara revenise la normal.

Cartea Christinei isi merita greutatea in aur, pentru modul in care descrie cum si-a depasit toate temerile.

Modul in care aceasta femeie si-a invins temerile – pentru ea insasi si pe cele din intreaga ei viata – reprezinta un exemplu extraordinar de urmat pentru oricine.


Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.