MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacara Violeta si Raza Diplomatiei




Aurelia – Cum poate fi folosita Flacara Violeta de catre cineva care are o problema cu partenerul de viata, pentru a transmuta sau vindeca situatia in care se afla, sau resentimentele pe care le simte fata de sef, ori fata de o alta persoana?

Adama – In primul rand, trebuie sa va detasati de rezultat. Daca incepeti prin a dori sa faceti schimbari, sau doriti un anumit rezultat, cel mai probabil veti pierde. Acesta este motivul pentru care intotdeauna mai intelept ar fi sa cereti manifestarea solutiei Divine perfecte. Daca doriti sa obtineti un anumit rezultat, este important sa ”lasati” loc pentru a se manifesta un rezultat diferit, adaugand la rugaciunea sau intentia voastra: “acest rezultat sau un altul mai bun, dupa voia Divina”. Sinele vostru Superior vede si cunoaste imaginea de asamblu care voua va este ascunsa. Sa spunem ca o casatorie pare sa ia sfarsit. In acel moment, spuneti: “Vai de mine! M-am rugat si am invocat atat de mult Flacara Violeta in aceasta situatie, am facut tot ce am putut pentru a fi plin de iubire, compasiune si pentru a rezolva problema cu iubire si iertare, iar acum se pare ca ma confrunt cu o situatie chiar si mai dificila.”

Ganditi-va in felul urmator: intrebati-va daca sfarsitul unei casnicii a fost un esec sau o victorie spirituala. Eu spun ca daca v-ati straduit si situatia nu se incheie asa cum ati sperat, atunci poate ca a fost o relatie karmica ce a ajuns la final. Poate ca Sinele vostru Superior este acum pregatit sa va indrepte cursul vietii spre ceva mult mai potrivit caii spirituale si fericirii voastre. Casatoria a fost, cu siguranta, un succes spiritual – nu un esec. Datorita calitatii lucrului interior pe care l-ati facut, v-ati castigat dreptul de a trece la ceva mult mai satisfacator.

Senzatia de pierdere sau de esec este doar o iluzie omeneasca temporara.

Doi ani mai tarziu, va gasiti intr-o noua si minunata relatie, in care sunteti mult mai fericiti si in care exista mult mai multe afinitati si armonie. Oare, in acel moment va veti mai aminti de Flacara Violeta pe care ati invocat-o si care v-a creat acest nou drum in viata? Exista momente cand situatiile karmice se rezolva si este vremea sa treceti la o noua etapa. Acesta este modul in care vi se raspunde la rugaciuni; sunteti “liberi” sa traiti ceva mai bun – in loc sa ramaneti intr-o relatie care a ajuns la final. De multe ori este important sa renuntati la situatiile care nu va mai sunt de folos. Initial, solutia Divina poate sa nu para intotdeauna ceea ce va doriti – dar orice se va crea, va fi intotdeauna in beneficiul progresului vostru spiritual si va aduce mereu cel mai bun rezultat. Flacara Violeta mai este cunoscuta si sub denumirea de “aducatoarea de miracole”.

Atunci cand binecuvantati persoana cu care aveti o problema – sa spunem partenerul de viata, un vecin, sau seful, cineva de la serviciu sau o ruda oarecare – vizualizati-o scaldata in Flacara Violeta a iubirii si a transmutarii. Recunoasteti libertatea acelei persoane de a se elibera de propriile greutati si de a se trezi in fata intregului sau potential.

Faceti acest lucru cu compasiune si iertare. De asemenea, folositi raza diplomatiei in toate interactiunile voastre cu ceilalti; toate acestea fac parte din activitatea Razei a Saptea. Daca incepeti sa folositi cea de-a Saptea Raza cu multiplele sale atributii si nu aveti alte intentii decat de a dori obtinerea celui mai bun rezultat, conform vointei Divine, veti fi uimiti de minunile care se vor manifesta in propriile voastre vieti si ale celor din jurul vostru. Astfel va fi creata pacea in lume.


Flacara Violeta a libertatii si a transmutarii - Capitolul 7
   Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.