MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Toate flacarile diferite ale lui Dumnezeu contin inteligenta sau constiinta Divina





Aurelia – Cunosc foarte multi oameni care considera ca partea cu a nu avea intentii personale este greu de atins, intrucat toti doresc sa-si impuna propria vointa.

Adama – Cei mai multi dintre voi sunteti atat de concentrati pe rezultatul final pe care-l doriti, incat aveti tendinta de a uita de ceea ce trebuie sa scapati pentru a renunta si a-L lasa pe Dumnezeul interior sa faca lucrul perfect. Toate flacarile diferite ale lui Dumnezeu contin inteligenta sau constiinta Divina. Acestea cunosc imaginea de ansamblu si stiu ce este cel mai bine pentru voi. Exista paznici, sute de mii sau milioane de maestri, care lucreaza cu fiecare flacara.

A-ti impune propria vointa este ca si cand ai spune: “Ei bine, Doamne, vreau asta – dar o vreau asa, chiar daca, in final, nu este spre binele meu”. Daca insistati, nu fiti surprinsi cand vi se va implini dorinta. Dumnezeu vrea intotdeauna sa va indeplineasca dorintele inimii si s-ar putea ca, in curand, sa descoperiti ca, de fapt, nu de acel lucru aveti nevoie. Aceste flacari vor sa va aduca in viata cele mai minunate rezultate, dar daca sunteti hotarati sa va impuneti propria dorinta, ea se va manifesta in cele mai multe cazuri. Atunci cand sunteti atat de hotarati sa va impuneti vointa, universul va va oferi deseori ce ati dorit – si ati putea constata, luni sau ani mai tarziu, ca ati pierdut o ocazie mult mai favorabila.

Vedem cum lucrul acesta se intampla tot timpul pe planeta – oamenilor le este foarte teama sa renunte la propriile dorinte si sa accepte intelepciunea Sinelui lor Superior.

Le este teama sa aiba incredere in Dumnezeu si nu au incredere nici in maestri. Ei s-au obisnuit sa creada in ego-ul uman care nu urmeaza planul Divin, in loc sa aiba incredere intr-o inteligenta superioara.

Retineti ca indoiala a fost energia caderii de constiinta initiala a omenirii, iar experientele pe care le-ati avut din cauza acestei lipse de incredere au fost, intr-adevar, foarte dureroase. Aceasta nevoie de a fi intotdeauna la conducere, in loc sa “acceptati” ce exista pe Pamant, a creat foarte multa dizarmonie. Aspectul vostru superior va iubeste total si nu vrea nimic altceva decat fericirea voastra – si sa va aduca inapoi Acasa, la iluminare si la perfectiune. Acest aspect superior propriu stie exact cum sa va aduca in viata initierile si situatiile care va vor deschide larg “Usa tuturor posibilitatilor”. Dar opozitia continua pe care o aveti fata de posibilitatea de a va curata drumul de bolovanii temerilor, a creat valuri care va impiedica sa percepeti acea minunata usa la care ati avut acces tot timpul. Chiar daca trebuie sa treceti prin multe nopti intunecate ale sufletului, abandonati-va Vointei Divine, iubitii mei prieteni. Renuntati la frica si aveti incredere in acest proces.

Oamenilor le este teama sa traiasca noaptea intunecata a propriei creatii. Ceea ce a provocat initial necazuri oamenilor, a fost aceasta lipsa de incredere. Atunci cand oamenii au hotarat ca nu mai doreau sa aiba incredere in Dumnezeu care le va asigura trei mese pe zi si au hotarat sa-si faca ei insisi rost de hrana, s-a creat o deviere de la planul Divin. Atunci cand au incetat sa mai asculte glasul propriului spirit, ei s-au separat de fluxul Divin. Acum, dupa mai multe mii de vieti, nu mai exista incredere in uniunea dintre Spiritul si Vointa Divina si aproape toata lumea traieste in teama si are o lipsa de un anume fel. Deci este momentul ca voi, prin experienta si acceptare, sa recastigati si sa reinvatati acea energie a increderii, in pofida “aparentelor”. Prin  intentie si eliberare, prin acceptarea a tot ceea ce este, “bolovanii” pe care i-ati creat si care blocheaza “Usa tuturor posibilitatilor” vor fi spulberati, iar voi veti fi liberi sa “treceti pragul”. Veti fi, in sfarsit, Acasa.


Flacara Violeta a libertatii si a transmutarii - Capitolul 7
   Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.