MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacara Violeta a libertatii si a transmutarii



 O activitate a celei de a Saptea Raze


        Adama si Maestrul St. Germain

Adama ne vorbeste despre Raza Violeta, Raza Transformarii, alaturi de Maestrul St. Germain. Ni se ofera o meditatie minunata, care ne invata cum sa folosim Flacara Violeta pe propriul drum spre perfectiune.

Aurelia – Raza Violeta reprezinta energia schimbarii, alchimiei si libertatii. In continuare, as dori sa invit cititorii sa se deschida in fata unei comuniuni inima-la-inima cu Adama si maestrul St. Germain. Adama este chiar doctorul inimilor, ca de altfel si St. Germain. Pe masura ce acesta va vorbeste, el se adreseaza direct inimii voastre, activandu-i vindecarea. Acesta este, in fond, ceea ce ii place lui Adama sa faca. De asemenea, el este acela care poate, cu adevarat, sa va faca legatura cu Telos in mai multe moduri. Simt foarte puternic prezenta lui Adama si a lui St. Germain, unul in stanga mea, iar celalalt in dreapta. Cred ca este momentul sa incep sa le transmit.

Grupul – Ai putea sa explici cine este St. Germain pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest maestru al alchimiei?

Aurelia – St. Germain este de eoni paznicul Flacarii Violete. In cadrul Ierarhiei Spirituale, el detine pozitia de Chohan al celei de-a Saptea Raze. Aceasta inseamna ca este paznicul Flacarii Violete a Libertatii si Transformarii planetei, care reprezinta actiunea celei de-a Saptea Raze. In una dintre multele lui intrupari anterioare, el a fost Iosif, tatal Maestrului Iisus, ce a trait in urma cu doua mii de ani. De asemenea, St. Germain s-a intrupat in profetul Samuel, Cristofor Columb si in Francis Bacon, adevaratul autor al pieselor lui Shakespeare. El a fost intrebat, odata, de ce i-a dat piesele sale lui Shakespeare, in loc sa le recunoasca ca fiind ale lui, iar maestrul a raspuns: “Echilibrarea karmei”.

In sfarsit, dar nu si in ultimul rand, el a fost foarte cunoscut in Franta inaintea si in timpul Revolutiei franceze, drept “Contele de St. Germain”. Aceasta fiinta nemuritoare a trait – si a fost vazut in mod regulat de multi oameni – peste trei sute de ani, mentinandu-si intotdeauna aspectul exterior al unui barbat de patruzeci de ani. Era numit “Omul Minune al Europei”, care vorbea toate limbile, canta la toate instrumentele muzicale si facea, in fata prietenilor, foarte multe experiente alchimice. El mai era cunoscut si drept cel care putea sa se materializeze intr-un loc, sa se dematerializeze in cateva momente si sa reapara la cateva sute de kilometri departare, dupa doar cateva minute. Maestrul are un simt al umorului dezvoltat si este extrem de priceput in arta dialogului, in special in limba engleza. St. Germain a fost intotdeauna o reala incantare pentru sufletul meu, ori de cate ori am avut o legatura sau o discutie cu el.

Inima mea canta de bucurie, de fiecare data cand ii aud sau ii rostesc numele.


   Adama prin Aurelia Louise Jones


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide 

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința
lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea
Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală
reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea
domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această
perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar
responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ
la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la
frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones,
autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova
aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină
între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,


Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la

Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre
din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei,
Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din 
„inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie. 

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, mentionand sursa, link-ul original!.